224kablo
Haberler

MUTLUSAN’IN KURUM DERGİSİ YAYIMLADI!

İnsan yaşamının değişmez parçası olan iletişim kavramı, günümüzde pek çok farklı yolla sağlanmaktadır. Kurumsal dergicilik de bahsedilen iletişim kanalları arasında önemli bir rol oynamaktadır.
Makalelerin ve düz yazıların oluşturduğu, aynı zamanda basılı görsel materyallere de yer verilen kurum dergileri; hedef kitlelere ulaşırken sadece kurumun yaptığı çalışmaları aktarmak için değil, kurumun faaliyetlerini duyurabilmede de önemli bir iletişim aracıdır.
Elektrik sektörünün önemli isimlerinden Mutlusan, kurumsal dergiciliğin marka değerini arttırdığı inancıyla aylardır üzerinde çalışıp emek verdiği kurum dergisini yayımladı. 46 sayfadan oluşan Mutlusan Dergisi, kendi çalışma faaliyetlerini, teknik makaleleri ve kurum duyularını içermekle kalmayıp sosyal hayatımızın parçaları olan sağlık, seyahat, kültür-sanat, tarih, spor ve bilim gibi değerli konu başlıklarına da yer vermiştir. Derginin amacı; iş hayatının stresine kısa bir ara vermek, okuyucuya doğru, güncel ve ilgi çekici bilgileri ulaştırarak keyifli zaman geçirmesini sağlamaktır. Bu atılımı gerçekleştirirken iş ortaklarına da dergi içerisinde önemli bir bölüm ayırdı. Ayrılan bu bölümde, derginin her yeni sayısında farklı bir iş insanını konuk ederek genç meslektaşlara anlatılan tecrübelerin ilham kaynağı olması hedeflenmiştir.
Mutlusan Dergisi üç aylık periyodlarla yayımlanacak olup herhangi bir maddi gelir beklentisi olmaksızın okuyucuyla buluşacaktır. Mutlusan ailesi kendi değerlerine bir yenisini daha ekleyerek fark yaratmaya ve gelişmeye devam etmektedir.