224kablo
Sektörel

Mutlusan Elektrik- Levent Aydınlatma Elektrik ile Yeni Anahtar Serisi RİTA için Tanıtım Toplantısı Düzenledi

Mutlusan Elektrik olarak Antalya bayimiz, Levent Aydınlatma Elektrik’in öncülüğünde, Mutlusan Akademi toplantıları adı altındaki davetiyle 04.05.2018, Cuma günü The Marmara Otel’de toplantımızı gerçekleştirdik. Katılımın yüksek olduğu toplantıya Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mustafa Kaçmaz‘da katıldı.

Levent Aydınlatma Elektrik, Bülent Kuzucuk ve tüm ekibinin davetiyle gerçekleştirilen Rita Anahtar Serisi tanıtım toplantısına katılan misafirler; Mutlusan ailesine yeni katılan ürünler hakkındaki bilgilendirmeden memnun kaldıklarını belirterek geçirdikleri keyifli vakitten dolayı mutluluk duyduklarını belirttiler.

Mutlusan Elektrik bayisi, Levent Aydınlatma Elektrik öncülüğünde The Marmara Otel’de düzenlenen toplantıda, Elektrik& Kontrol Mühendisi, Mutlusan Elektrik Teknik Müdürü Nurdoğan Büyükkeskin Yeni Anahtar& Priz serisi hakkındaki bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi. Soru ve cevaplarla toplantı devam etti. Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz ise Mutlusan Elektrik A.Ş. nin gelecek projeksiyonu ve Rita Anahtar Serisi yolcuğumuzun detayları ile birlikte hedefleri hakkında bilgi verdi.

Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mustafa Kaçmaz davetlilere yaptığı konuşmada; 35 yıllık birikim ve tecrübelerini misafirler ile paylaştı. Birlikte büyümenin önemi ve yerli sermaye olarak ülke ekonomisine yapılan katkıları aktardı. Birlik olmanın ve hep beraber tek bir güç olmanın bugüne ve yarına ne gibi katkıları olduğunu paylaştı. Mustafa Kaçmaz, Mutlusan Elektrik’in 40.000 metre kare’ den fazla üretim tesisi ve 750 çalışan kadrosu ile kocaman bir aile olduğunun altını çizdi. Birlikte daha çok çalışarak daha iyiye ulaşmamız gerekliliğinin altını bir kez daha çizen Mustafa Kaçmaz, toplantıya katılım yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, herkese katkılarından dolayı teşekkür etti.

Mustafa Kaçmaz konuşmasının sonunda katkı ve desteklerinden dolayı Levent Aydınlatma Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kuzucuk’a teşekkürlerini sunarak plaket takdim etmek için sahneye davet etti.

Katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Bülent Kuzucuk, Mutlusan Elektrik ve Levent Aydınlatma Elektrik birlikteliğinin doğruluğu, gerekliliği ve önemine vurgu yaptı. Mutlusan Elektrik ve Levent Aydınlatma Elektrik olarak birlikte büyük başarılara imza atılacağına olan inancını tekrarlayarak, her iki ekipte de bu ışığı sonuna kadar gördüğünü belirterek sözlerini tamamladı.

Levent Aydınlatma Elektrik, Şirket Müdürü Hayati Akşit ve tüm ekip toplantıya katılarak misafirler ile yakından ilgilendi. Mutlusan Elektrik Bölge Temsilcisi Mithat Erem’de toplantı sırasında ve devamında misafirlerimizden gelen ürünler hakkındaki soruları cevapladı.

Ürünleri inceleyen katılımcılar yeni ürün serilerine karşı oldukça ilgiliydiler. Katılımcılar tarafından, RİTA Anahtar serisinin; estetik görünümü, renk alternatifleri, montaj kolaylığı, bağlantı çeşitliliği, tırnak yapısındaki farklılıklar gibi özelliklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Sigorta + Zayıf Akım kutusu COMFORT konusunda özellikle şık tasarımının yanında camın sağa-sola takılabilmesi, geniş iç hacmi, alçıpan- betopan duvarlara montaj özelliği, sağlam ve kompakt yapısı üzerinde duruldu. Kuvvetli akım ve zayıf akımın, kutuda birlikte veya ayrı ayrı kullanılabilmesi de çok ilgi gördü.

Mutlusan Elektrik A.Ş. ve Levent Aydınlatma Elektrik ile yapılan etkinliğin ardından, Mutlusan Akademi toplantıları durmadan tüm hızıyla Türkiye’de devam edecektir…