224kablo
Sektörel

Mutlusan Elektrik Bayileri ile Birlikte Tayland Bangkok’taydı

17 – 25 Ekim tarihleri arasında, Mutlusan Elektrik 2018 Kampanyaları kapsamında düzenlemiş olduğu Uzakdoğu Seyahati   Bangkok – Pattaya  gezisine hak kazanan bayileri ile birlikte 2 gece Bangkok Furama Sathorn Otel’de  5 gece Pattaya Mercure  Otelde dolu dolu, keyifli günler geçirdiler.
1.gün konuklarımızın  hava alanında biniş işlemlerinin tamamlanması ile  Bangkok’a hareket ederek yolculukları başlar, 2.gün konuklarımız Bangkok şehir turu ile bir çok önemli yeri gezerek güne başlarlar, şehir turu bitiminde muhteşem bir gemide kanal turu eşliğinde akşam yemeği yenir.Daha sonraki günlerde ‘’Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği’’ turu Pattaya Mercan Adası Turu, Pattaya Nong Nooch Botanik Bahçesi Turu, Pattaya Fil Safarisi Gezisi ve Pattaya Alcazar Show ile keyifli ve kaliteli zamanlar geçirmişlerdir.
Mutlusan Elektrik, misafirlerinin gezi boyunca keyifli zaman geçirmeleri için titizlik ve özenle yürütülen bir çalışma gerçekleştirdi. Seyahat süresince misafirlerine, Mutlusan Elektrik  Satış ve Pazarlama Müdürü  Zeynel Yılmaz  eşlik etti.Mutlusan kampanyası ile geziye hak kazanan bayiler 8. günün sonunda İstanbul’a eğlenmiş ve gerçekleştirilen kültür turlarından keyif almış olarak dönüş yaptılar. 
Bayiler, yoğun çalışma temposunun arasında, yılsonuna doğru gerçekleştirilen bu seyahatinin hem dinlenmek hem de keyifli vakit geçirmek için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdiler.