224kablo
Sektörel

Mutlusan Elektrik 2020 hedefleri için kampa girdi

Sektörümüzün yerli üretimde ki lideri Mutlusan Elektrik satış ekibi ve saha destek personelleri ile Şile The Sign Hotel Şile’de 16-19 Ocak tarihleri arasında değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Sektörümüzün yerli üretimde lideri Mutlusan Elektrik satış ekibi ve saha destek personelleri ile Şile The Sign Hotel Şile’de 16-19 Ocak tarihleri arasında değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantının ilk gününde 2019 yılının değerlendirmesini yapan Mutlusan Elektrik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Hıdır Kaçmaz ile Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz, 2020 hedef ve şirketin projeksiyonları hakkında bilgi verdi.
Kampın ikinci gününde tüm satış ekibi, bireysel olarak tüm ekibe kendi bölge değerlendirmeleri hakkında sunumlar gerçekleştirdi.
Mutlusan Elektrik tarafından 2019 yılı itibariyle yoğun yatırım yapılan Bauhaus, Tekzen ve Koçtaş yapı market temsilcileri ile de ayrı bir salonda toplantılar yaparak, 2020 hedefleri ve yapılacak Market aktiviteleri paylaşıldı.
Agonist Danışmanlık şirketinden Dr. Mete Cüneydi tarafından tüm Mutlusan satış ekibine “İletişimin Gücü ve Teknikleri” adı altında eğitim verildi. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen eğitimde tüm ekibin katılımıyla grup çalışmaları yapıldı.
Kampın üçüncü gününde Mutlusan Elektrik Üretim Departman yetkilileri, yeni ürünleri ve ürün gruplarında yapılan yenilik ve güncelleştirmeler ile ilgili bilgi verdi. 2019 yılında sahadan gelen geri bildirimlerin de değerlendirildiği sunumda “neler yaptık, neler yapacağız” başlığı adı altında sunumlar yapıldı.
Kampın son bölümünde Mutlusan Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Kaçmaz, genel bir 2019 değerlendirmesi yaparak tüm ekip ile bir araya geldi. Şirketin gelişim süreci ve bundan sonraki hedefleri hakkında ekibi bilgilendiren Mustafa Kaçmaz, 2020 yılının daha da verimli geçeceği inancını vurgulayarak tüm ekibe başarılar diledi.
Genç, dinamik, koşan ve iletişimi kuvvetli saha kadrosuyla Mutlusan Elektrik ülkesi ve sektörüyle birlikte büyümeye devam edeceğinin net mesajını bu kampta bir kez daha vermiştir.
Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Kaçmaz’ın sürekli vurguladığı “BİZ ÇALIŞIRKEN MUTLUYUZ” mesajından da yola çıkacak olursak, aşağıdaki mesajı tüm ekip hep bir ağızdan tek bir ses olarak vurgulamasıyla kamp noktalanmıştır.
“2020 Mutlusan yılı olacak…”