224kablo
Sektörel

Mutlusan Elektriğin Eğitim Projelerine Desteği Devam Ediyor

İkitelli OSB Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi 2. Kariyer günleri etkinliği açılış töreni Mutlusan Elektrik yönetim kurulu başkanı Mustafa Kaçmaz’ın da katılımları ile gerçekleştirildi. Standımızı ziyaret eden misafirlere, Teknik Müdür Nurdoğan Büyükkeskin, Mutlusan Elektriğin tarihçesinden ve ürün yelpazesinden kısa bilgilendirmeler yaptı.

Endüstriyel hikayemiz, 1983 yılında Karaköy mağazamızda, sektöre ve ülkemize duyduğumuz güvenle başladı. Dönemin zor koşullarına rağmen, Mutlusan’ın geleceğine inandık. Koşullar nedeniyle kısıtlı miktarda başlattığımız üretim ve bunu takip eden uzun dönemdeki sabırlı çalışmalarımız ile günümüzde ortaya çıkan büyük Mutlusan ailemizin tohumlarını attık.
Mutlusan Ailesi olarak, zorlukları aşmak, yenilikçilik, dürüst ve işinin ehli üreticilik, tüketiciye ve müşterilerimize saygı, yatırım tutkusu gibi konularda ilk günkü heyecanla bugün de devam ediyoruz.
Son yıllarda hızlı bir değişim ve büyüme süreci yaşıyoruz. Yeni yatırımlar, teknolojik yenilenme, kurumsallaşma çalışmaları, yeniden yapılanma, yeni pazarlar ve yeni ürünlerle gelişimimizi sürekli hale getirmeye çalışıyoruz. 
Şirketimizde durmaksızın büyüme imkanları araştırılarak, verimliliğin arttırılmasına yönelik planlamalar yapılıyor. Yenilikçilik desteklenerek, teknolojik altyapı güçlendiriliyor ve insan kaynaklarımızı zenginleştiriyoruz.
Geleneksel değerlerimizi koruyarak değişen dünyaya ayak uydurma başarısını sürekli kılmayı hedefliyoruz.
Küreselleşme sayesinde şirketler, ülkelerinden kilometrelerce uzaktaki tüketicilere yanı başlarındaymış gibi ulaşabiliyorlar.
Ürünlerimizle milyonlarca kilometre ötedeki insanlara ulaşarak, onların yaşamlarına değer katmak için çalışıyoruz. Bu bize, Türkiye markası olarak sadece ülkemizi değil, dünyayı da anlamak zorunda olduğumuz mesajını veriyor.
Bu mesaj bize değişim sürecimizi, hem Türkiye hem de dünyadaki ekonomi ve Endüstriyel Enerji / Elektrik sektöründeki gelişmeleri yakından izleyerek yönetmemiz gerektiğini söylüyor.
Mutlusan ailesi olarak, Sosyal Sorumluluk anlayışımız, eğitim, spor, çevre, sağlık konularındaki gelişme ve iyileşmeleri teşvik eden bir yaklaşımdır. 
Bu konularda, ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla çalışmalarımız devam edecektir.
1983 yılında, bu ülkenin geleceğine güvenerek çıktığımız bu yolda zaman bizleri haklı çıkardı. 
Bugün 40.000 metrekarelik üretim tesisi ve 550 kişilik çalışan kadromuz ile birlikte, bu ülkede doğmuş bir markayı yöneten bizler, hem Türkiye’nin hem de Mutlusan’ın dünyadaki geleceğine inanıyor ve buna güveniyoruz.
Her zaman söylediğimiz ve hayat felsefemiz olan cümleyi tekrar etmek isterim.
‘’Biz, Çalışırken Mutluyuz…’’