224kablo
Sektörel

Multitek’ten bir yenilik daha!

Konformal Kaplama ile daha dayanıklı ürünler

Multitek, ürün kalitesini arttırmak amacı ile özellikle dış ortamlarda çalışan Kapı Panellerinin elektronik kartlarını Silikon Konformal Kaplama kullanarak su, nem ve toza karşı daha dayanıklı hale getirmektedir. Elektronik kartlar CNC kontrollü spreyleme makinesi ile ortalama 50 mikron kalınlığında silikon malzeme ile kaplanarak özellikle su ve nem etkilerine karşı %100 korunabilmektedir.
Bu sayede, öngörülemeyen ortam koşullarından veya montaj hatalarından meydana gelen sıvı teması sonucunda oluşan ürün arızalarının tam olarak önüne geçilmesi sağlanmaktadır.
Kullanılan silikon malzemenin uzun ömürlü olması sayesinde, çevresel şartlara dayanıklı hale gelen ürünler uzun yıllar boyu arıza yapmadan ilk günkü performansı ile çalışarak en üst seviyede müşteri memnuniyetini garanti etmektedir.

3 Boyutlu Optik Kontrol ile daha hatasız ürünler:

nMultitek, üretim kalitesini arttırmak amacı ile ürettiği tüm elektronik kartları 3 boyutlu Optik Kontrol makinesi ile kontrol etmektedir. Yapılan 3D kontrol ile elektronik kartlarda olabilecek ve insan gözünün göremeyeceği lehimleme, çatlak, deforme olmuş malzeme vb. hataları tespit edilmektedir.
Bu sayede, cihazın sahada çalışırken arıza yapmasına neden olabilecek üretim hataları, daha ürün sahaya çıkmadan tespit edilerek önlenmektedir.

Elektronik Kart Üretim hattında bulunan 3D Kontrol Makinesi her elektronik kartı tek tek kontrol etmektedir. Komponent gövde ve bacak kısımları ile lehim noktaları 80 mikron hassasiyet ile kontrol edilmekte ve tespit edilen hatalar ayrı bir veri tabanına kaydedilmektedir. 
Bu veri tabanında biriken verilerin değerlendirilmesi ile üretim prosesinde gerekli düzeltmeler ve iyileştirmeler yapılarak üretim kalitesinin standardı iyileştirilmektedir.
3 Boyutlu Görüntüleme Teknolojisi ile maksimum ürün kalitesini hedefleyen Multitek, ürettiği ürünlerde her zaman ileri teknik ve teknolojileri kullanmaya devam edecektir.