224kablo
Sektörel

Mono Lighting aydınlatmada yerli üretime damgasını vuruyor

Mono Elektrik tek ilkesi en son teknoloji ve en iyi hammaddeleri kullanarak en kaliteli ürünleri üretmek, müşteri memnuniyetimizi ve çalışan memnuniyetimizi en üs seviyeye taşımaktır.

2011 yılında Hadımköy’de 14.000m2 kapalı alanda üretime başlayan Mono Elektrik, kısa sürede sektörde söz sahibi olmuştur. 
Fabrikamızda 32 adet plastik enjeksiyon makinası, 6 adet ketal kesme eksantrik pres makinası, 8 adet  Anahtar & Priz montaj otomasyon makinası ile günlük 150.000 adet üretim kapasitesine sahiptir. 8 farkı segmente Anahtar & Priz ürünlerinin yanı sıra grup priz, aksesuar, sigorta kutuları da üretim gamında yer almaktadır. 
Ürün gamını geliştirmek için yatırımlarına devam eden Mono Elektrik, 5 milyon TL kalıp yatırımı ile sıva üstü Nemliyer IP54 serisi, İtalyan Modüler Anahtar & Priz serisi ve kolay bağlantılı Anahtar & Priz serilerini eylül ayı içerisinde üretmeye başlayacaktır.
Ayrıca ekim ayı başında Şalt ürünleri     satışına da başlayacaktır.
Mono Elektrik, aydınlatma ürünleri üretimi için yaklaşık 2 yıldır pazar araştırması ve Arge & Ürge çalışmasından sonra yeni bir fabrika kurmuştur. 
5 milyon Dolar yatırım ile kurulan 6.000m2 yeni fabrikamızda tam otomasyon ile 100.000 adet/gün Led Ampul, 3.000 adet/gün slim panel led ve 10.000 adet/gün slim back light üretim kapasitesi ile ekim ayında faaliyete geçecektir.
Sektöründe lider olmayı hedefleyen Mono Elektrik, Türkiye’de ve Dünyada yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir.
Tüm ürünlerinin tasarımlarını kendi bünyesindeki Tasarım & Arge departmanında gerçekleştiren Mono Elektrik 3D yazıcı ile protatiplerini oluşturmakta ve Kendi bünyesindeki Kalite laboratuvarında test ettikten sonra üretimine başlamaktadır. 
Tüm marka ve modellerinin Türkiye’de ve Dünyanın 176 ülkesinde marka ve tasarım Tescilleri bulunmaktadır.
Mono Elektrik Genel Müdürü Enver Katrancı