224kablo
Sektörel

MERT UYDU ELEKTRİK YENİ YERİNDE

2007 yılında kurduğumuz firmamızda sadece uydu malzemeleri satışı yapmak ve uydu kurulumu hizmeti vermek için yola çıktık. Bu amaç ile kurduğumuz iş yerimizde yeni branşlar ekleyerek kamera ve güvenlik sistemlerinde, görüntülü konuşma sistemleri konusunda uzman arkadaşlar ile Eskişehir’e hizmet vermeye devam ettik.
2018 yılından beri şu an hala hizmet vermekte olduğumuz 250 m2 alana sahip işyerine taşınarak hem iş yerimizi büyüttük hem de sektörümüzün tüm dallarını da çalışmalarımıza ekleyerek hırsız alarm sistemleri, yangın alarm sistemleri ve Eskişehir’de yeni başlayan fiber alt yapı sistemleri konusunda Eskişehir’in ilk sırada sayılan firmaları arasına girmeyi başardık.
En son olarak da 450m2’lik yeni yerimizde 2 şubemizi açarak Eskişehir’de elektrik malzemeleri toptan satışı yaparak bölgemizdeki elektrikçi firmaların ihtiyaçlarını gidermek için çalışmaya devam edeceğiz.
Başlangıçta 2 kişi ile başladığımız iş yerimizde şu anda 22 personel ile çalışmaya devam ediyoruz ve tüm ekip arkadaşlarımızla Eskişehir’e hizmet vermeye devam edeceğiz