224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

MAXLED BACKLIGHT AYDINLATMA ARMATÜRLERİ YÜKSEK KALİTESİYLE SİZLERLE

Türkiye’nin önde gelen LED aydınlatma üreticilerinden biri olan Maxled Aydınlatma geniş ürün yelpazesi sunmaktadır.
Her türlü ihtiyaca uygun yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı backlight led armatür üretiminde yenilikçi teknolojiler kullanmaktadır.
Daha fazla enerji tasarrufu: Geleneksel aydınlatma kaynaklarına göre %85 daha az enerji tüketir. Bu, aydınlatma maliyetlerinin azaltılmasının yanında karbon emisyonunu da düşürür.
Daha uzun ömür: 50000 saate varan led ve driver ömrü ile geleneksel aydınlatma kaynaklarına göre çok daha uzun ömürlüdür.
Yüksek performans ve ömür için ENEC belgesine sahip driver alternatifleri de bulunmaktadır. Kaliteli bileşenlerin kullanılması ile aydınlatma ürünlerinizi daha az sıklıkta değiştirmeniz hedeflenmektedir.
Daha iyi ışık kalitesi: MAXLED backlight armatürler, daha parlak ve daha homojen bir ışık sağlar. Bu, daha rahat ve verimli bir aydınlatma ortamı yaratır.
İsteğinize göre 3000K, 4000K ve 6500K gibi farklı renk sıcaklıkları kullanılabilmektedir.
Maxled Backlight LED paneller, alümin-yum ve sac gibi ısıyı dağıtmaya yardımcı malzemelerden üretilmiştir.
Deneyimli ve kalifiye işçiler tarafından üretilen paneller titiz bir kalite kontrol sürecinden geçirilerek, kusursuz bir şekilde piyasaya sunulmaktadır.
Çeşitli boyut, şekil ve güç seçeneklerinde sunulabilen backlight led armatürlerimiz evler, ofisler, mağazalar ve diğer birçok aydınlatma uygulaması için mükemmel bir seçimdir.