224kablo
Sektörel

MAXLED AYDINLATMA AVRUPA, ORTA ASYA, BALKANLAR VE AFRİKA’NIN EN PRESTİJLİ FUARLARINDAN OLAN ELECTROLIGHTING FUARI’NDA YENİLİKÇİ VE MODERN ÜRÜNLERİNİ TANITTI.

Türk aydınlatma sektörünün en büyük üreticilerinden biri olan Maxled Aydınlatma 8-9-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Electrolighting Fuarı’na katıldı.
Bu yıl 3. Kez düzenlenen bu organizasyonda yenilikçi ve modern ürünlerini sergiledi. 30 ülkeden katılım sağlayan ziyaretçilerin Maxled Aydınlatma standına ilgisi yoğun oldu.
Fuarda pek çok bilinen ve beğenilen ürünün yanında ürün portföyüne yeni kattığı ürünlerini de sergiledi. Yurt dışı pazarında yeni müşteriler kazanmak ve bilinirliğini arttırmak amacıyla Electrolighting Fuarı’na katılan Maxled Aydınlatma fuar boyunca görüştüğü ziyaretçi-lerle verimli geçen görüşmelerde bulundu. Maxled Aydınlatma yönetim kurulu üyesi Mert Çalışkan 2023 ve 2024 yıllarında ihracat hedeflerini ön planda tutup, yeni pazarlarla ve müşterilerle tanışmanın keyfi ile sektördeki ilerleyişlerini sürdürmeye devam edeceklerini vurguladı.
Bu organizasyonda bizleri ziyaret eden değerli misafirlerimize teşekkürlerini sundu.