224kablo
Haberler

LIGHT+BUILDING AYDINLATMA TEKNOLOJİLERİ FUARI 2018 - FRANKFURT

GHT+BUILDING Fuarı, Almanya’nın Frankfurt şehrinde bulunan Frankfurt Messe Fuar Merkezi’nde; 18/03/2018 – 23/03/2018 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Aydınlatma Teknolojilerine yönelik olan LIGHT+BUILDING fuarı, 2000 yılından beri iki yılda bir düzenlenmektedir. Alanının en büyük fuarlarından biridir.

LIGHT+BUILDING Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri fuarı; Aydınlatma sistemlerine dair tüm ekipman ve teknolojilerini içermektedir. LIGHT+ BUILDING fuarı 2800 katılımcı ve 120.000 ziyaretçi ağırlayacaktır.

LIGHT+BUILDING Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı’nın hedeflerinden biri, sürdürülebilirliği teşvik etmektir. Bu nedenle çok çeşitli markaların özel üretilmiş ürünleri sergilenecektir. LIGHT+BUILDING Fuarı, katılımcılara yeni iş ortakları ve tedarikçilerle bağlantı kurmak, yeni eğilimleri keşfetmek ve trendleri takip etmek konusunda fırsatlar sunacaktır.

Sektöre dair ürün çeşitliliği ve katılım sayısının her sene artması sebebiyle LIGHT+BUILDING Fuarı’nın bu seneki katılımında rekor beklenmektedir. 

LIGHT+BUILDING Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarında bulunması planlanan hizmet alanları;

Aydınlatma sistemleri, klima ve havalandırma sistemleri, kablo ve kablolar veya kabloların yönlendirme sistemleri veya dağıtım ve birleştirme malzemesi, gün ışığı teknolojisi, dekoratif aydınlatma ve aksesuarlar, aydınlatma sistemleri için elektrikli ve elektronik bileşenleri ve aksesuarları, elektrik kurulum ekipmanı veya sistemleri, elektrik lambaları, sabit kurulum elektrik ekipmanları , camlar, ev ve bina otomasyonu, endüstriyel kontroller, bilgi ve iletişim ekipmanları, kurumlar, otoriteler, organizasyonlar, yayıncılar, dernekler, eğitim ve ileri eğitim, entegre cephe teknolojisi, elektrik ticareti için bilişim sistemleri, led aydınlatma, malzeme nakil sistemleri, ölçme ve test cihazları, şebeke teknolojisi, işletme, depolama ve montaj ekipmanları, fotovoltaik sistemler, güç dağıtım teçhizatı, alım antenleri ve genişbant dağıtım, güvenlik sistemleri veya cihazları, tek servisler, tesis yönetimi ve müteahhitlik, inşaat endüstrisi için yazılım, güneşlik veya koruma tekno lamba, teknik aydınlatma ve aksesuarlar.