224kablo
Sektörel

LEGRAND PANO PARTNERLERİ İLE KIBRIS’TA BULUŞTU

Legrand Grubu, Pano Partnerleri ile geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta buluştu. Buluşma kapsamında Legrand; yeni açık tip devre kesici DMX3 1600 serisi şalterleri, yeni alçak gerilim dağıtım pano serisi XL3S panoları ve Temmuz 2015’de Legrand Grup markaları arasına katılan IME firmasının ürün gamında bulunan enerji ölçüm ve izleme ürünlerinin lansmanını ve tanıtımı yaptı.

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand Grubu, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta Pano Partnerleri ile buluştu. Buluşma kapsamında Legrand Alçak Gerilim Dağıtım Ve Koruma Pazarı Ürün Müdürü Hasan Ergün, DMX3 1600 serisi panolarda boyut avantajı sağlayan uygun maliyetli yeni açık tip devre kesicilerin özelliklerinden, 4000A’e kadar yeni seri XL3S dağıtım panolarından bahsetti.

Pano Partnerleri’ne İtalyan enerji ölçüm ve izleme firması IME’in Legrand Grubun’a katılması ile enerji ölçüm ve izleme alanında; güç ölçerler, enerji analizörleri, akım trafoları ve kaçak akım koruma ürünleri gibi geniş ürün gamı ile var olacağı bilgisi paylaşıldı. Alçak Gerilim Güç Ürünleri Ulusal Satış Müdürü Cemgil Yelerçifci bu yeni ürün yelpazesi ile alçak gerilim dağıtım ve koruma alanında ki bu yeni ürünlerle birlikte pazar payı almayı ve yüzde 35’lik bir büyüme hedeflediklerini açıkladı.