224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

LED Projektörlerde ACK Kalitesi

LED projektörlerin temel amacı geniş alanları aydınlatmaktır. Yüksek tavanlı mekanlar, park, bahçe, otopark gibi geniş ve açık alanların aydınlatılmaları için uygun aydınlatma çözümleridir.
LED projektörler yapıları gereği uzun mesafe ve geniş alan aydınlatmasında kullanılırlar. Bu geniş alanları aydınlatırken az enerji tüketmeleri de cazibelerini arttırıyor.
Bununla birlikte farklı ışık ısısına sahip LED projektörleri özel amaçlı aydınlatma unsurları olarak da kullanmak mümkün.
ACK LED projektörler yüksek kaliteli ve emsallerine göre oldukça kalın alüminyum gövde yapısı ile verimli soğutma ve daha uzun LED ömrü sunarlar. Lümen kaybı olmadan uzun yıllar kullanıma uygundurlar.
Üretiminde kullanılan güçlü silikon yapıştırıcı ham madde ile tam sızdırmazlık sağlanmıştır. Bu sayede ACK projektörler IP65 ve IP66 sızdırmazlık derecesine sahiptirler.
Ayrıca bu özel yapıştırıcı, projektörde kullanılan tamperli camı da mükemmel bir şekilde sabitler. Yüksek kaliteli tamperli cam, yıllar boyunca hava şartlarından etkilenmeden, çizilme ve sararma yapmadan aydınlatmanın aynı berraklıkta olmasını sağlar.
ACK projektörlerin yarı iletken devre kalitesi, şebekeden kaynaklı voltaj oynamalarına karşı LED çipleri ve devreleri arızalardan korurken, verimli bir aydınlatma için gerekli olan gücü sunar.
Projektörlerde kullanılan özel devre tasarımı arızaları en aza indirirken, uzman teknik servis hizmetiyle kullanım öncesi ve sonrası ihtiyaç anında kullanıcılara tam bir destek sağlanır.
10 – 400 watt arası geniş bir ürün yelpazesine sahip olan ACK projektörler, pek çok zorlu aydınlatma ihtiyacına kolayca yanıt verebilirler. Ayrıca dilenmesi halinde sensörlü projektörlerde ürün gamında yer almaktadır.
ACK projektörlerin verimli led dizi-limi ile kamaşma, karanlık bölge ve hotspot sorunları da en aza iner.