224kablo
Sektörel

KRC Elektro Marketten Çalışanlarına Geleneksel Gala Gecesi

Sektörünün öncü firmalarından KRC Elektro Market A.Ş her yıl geleneksel olarak düzenlediği KRC Gala Gecesini bu yıl 4 Ocak 2020 tarihinde Bursa’nın köklü otellerinden biri olan Bursa Çelik Palace Otel’ de çalışanlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

2004 yılından beri sektörün öncü firması haline gelen ve yaptıkları işlerle adından söz ettiren KRC Elektro Market, Çelik Palace Otel’de gerçekleşen gecede, Türkiye’nin farklı illerinde bulunan şube çalışanlarının tümünü bir araya getirdi. Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren KRC Elektro Market Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Soner Kıraç, Zorlu bir 2019 yılını geride bıraktık. Krc olarak 2019 yılından sağlam adımlarla çıkmayı başardık.

2020 yılına Krc Elektro Market ailesi olarak mutlu ve heyecanlı girdik. Birlikte nice başarılar elde edeceğiz ve şimdiden şunu söyleyebilirim ki 2020 yılının Krc Elektro Market A.Ş’nin yılı olacağına yürekten inanıyorum’ diye konuştu. Gecede yapılan çekilişlerde akıllı telefon, tablet, notebook, akıllı saat, 2 kişilik yat turu gibi çeşitli hediyeler sahiplerini buldu. Yıl içinde başarı elde etmiş personellerini de unutmayan KRC Elektro Market ortakları Hakan Kıraç ve Ersoy Filiz 2 gece 3 gün yat tatili hediye etti. Gece renkli görüntülerle son bulurken KRC Elektro Market çalışanları keyifli bir geceye imza attılar.