224kablo
Sektörel

Kısmet İnovasyon Elektrik ticaret anlayışı ile geleceğini şekillendiriyor.

Kısmet İnovasyon Elektrik’in kurucusu Yusuf Gökçek, firmanın temellerini 15m2 dükkanında elektrik malzemeleri, taahhüt ve malzeme satışı olarak 1982 yılında atmıştır. Kısmet İnovasyon Elektrik ekibi önceleri taahhüt işleri yapmaya başlamış ancak piyasada artan talep üzerine 1990 yılında elektrik malzemeleri toptan satışı yaparak devam etmiştir. 
Firmamızın kuruluş amacı bölgemizdeki yerli ve yabancı bayilikleri doğru fiyat, hızlı hizmet anlayışı ile piyasamızdaki boşlukları doldurmaktır. Firmamız 2010 yılı itibariyle plastik elektrik malzemeleri üretimini bünyesine katarak imalatçı kimliğine bürünmüştür.
2019 yılı sonu itibariyle firmamız güç ayrılığında bulunarak bugün ki hizmetlerine Kısmet İnovasyon Elektrik Aydınlatma San. Tic. Ltd. Şti. ünvanı ile rekabetçi fiyat anlayışı ilkesinde devam etmektedir
Firmamız 3. kuşağa devredilerek elektrik sektöründe 39 yılı aşkın bir süreyi geride bırakmaktadır. 1.200m2 mağaza ve 3.000m2 depo üretim alanı ile birlikte uzun yıllar ve gelecek kuşaklara dost ticareti anlayışı ile devam edecektir.