224kablo
Sektörel

KESİNTİSİZ GÜÇ, KESİNTİSİZ ENERJİ; YUVAM ELEKTRİK

Yuvam Elektrik, Onursal Başkanımız ihsan GÜLDAŞ tarafından 1975 yılında kurulmuştur. 1986 yılında Şirket haline gelen Yuvam Elektrik; elektrik malzemeleri toptan satışı ve taahhüt işlerini yaparak faaliyetleri sürdürmeye devam ederken enerji ve taahhüt sektörünün ihtiyaçları olan şirketleri kurmuştur.

GENPARK ENERJİ LTD. ŞTİ;

Genpark Güç Sistemlerinin ürettiği ve ithal ettiği ürünlerin satış ve servislik işlerini yapan, aynı zamanda sektörde öz sahibi olan markaların da satış ve servislik hizmetlerini üstlenmiştir. Genpark Enerji mobil jeneratörü ve kiralık jeneratör filosuyla Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’da lider bir kuruluştur.

GENPARK GÜÇ SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ;

2017 Yılında  Malatya 1. Organize sanayi  bölgesinde  yatırımlarımızı yaparak, yeni kurumsal yüzümüzle 7.000m2’ lik yeni tesisimizde faaliyetlerimize  Genpark markası ile Jenaratör üretimi,Conacx pano markasıyla Elektrik pano üretimine başlayıp ,Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinin tek  jenaratör üreticisi  konumunda faaliyetlerimize  devam etmekteyiz. Amacımız güçlü yatırımlar ve emin adımlar ile dünya markası olma yolunda ilerlerken, çevreye olan duyarlılığımızı ve dünyanın ciddiyetle üzerinde durduğu minimum yakıt sarfiyatı, düşük gürültülü ve emisyon ilkelerine uygun ürünleri üretmek ve pazarlamaktır. Müşteri memnuniyetinin ürünlerimiz için her zaman ön planda olduğunu hatırlayarak ve onlara daha kaliteli ve uygun ürünler üretmek için AR-GE çaIışmaIarımızı ara vermeden sürdürmeye devam ediyoruz.

JENARATÖR SATIŞ, SERVİS,KİRALAMA

Genpark Jeneratör; yurtiçi ve yurtdışında enerji sektörünün lider motor markalarıyla partnerlik yaparak gerek kendi markamızla ve gerekse uluslararası arenada kaliteleri onaylanmış firmaların benzinli ve dizel motorlardan imal edilen, her güçte , ses ve  izolasyonlu kabinli ve kabinsiz jeneratör imalatı son teknoloji ürünü jeneratör setleri ve güç ürünlerinin satışını yapmaktadır.

Her marka ve güçteki jeneratör gruplarının, elektrik, mekanik motor arızalarını ve manuel - otomatik transfer, senkron ve kumanda panolarının bakım ve onarım hizmetlerini uygun seçeneklerle en kaliteli ve ekonomik bir biçimde garantili olarak yerine getiriyoruz.Benzinli-Dizel, kabinli ve kabinsiz, manüel veya otomatik kumandalı, monofaze-trifaze 1kVA güçten 2500 KVA gücündeki jeneratör gruplarının tümünün tamir, bakım ve onarımlarını uzman ekibimizle  Türkiye’nin her bölgesinde anlaşmalı yetkili servislerimizle gerçekleştiriyoruz. Jeneratör kiralama, özellikle elektrik enerjisinin kesildiği acil durumlarda veya şebeke enerjisinin bulunmadığı ortamlarda yâda jeneratör satın alma yatırım maliyetinden tasarruf etmek amacı ile organizasyonlarda en etkili alternatif çözüm olarak, ekonomik, hızlı ve güvenilir bir çözüm sunuyoruz.

 PANO ÜRETİMİ VE MONTAJI

Conacx pano  markası ile fabrikamız bünyesinde;  Resmi kurumlar, hastane , okul ve sanayii kuruluşlarının pano ihtiyaçlarını karşılamak için dikili tip modüler  enerji dağıtım panoları,  sıva altı ve sıva üstü kat panoları imalatı yapılmaktadır ;Ayrıca toplu konut idaresi(TOKİ) ve özel  konutlarda kullanılan sayaç panoları,kat şaft dolapları imalatı , kırsal kesimde ihtiyaçlarını karşılamak için harici sulama ve trafo pano imalatı , iletişim ve haberleşme sektörü ihtiyacını karşılamak için tekerlekli ve duvar tipi rack kabin imalatı yapılmaktadır.

Kesintisiz güç, kesintisiz enerji sloganıyla   grup firmalarımız ülke ekonomisine katkı sunmaya  devam ediyor…