224kablo
Sektörel

KARADENİZ ELEKTROMARKET TRABZON’DAN SONRA SAMSUN’A DA ÇIKARMA YAPTI

Öncelikle Afrin bölgesinde huzur ve istikrarı sağlamak amacıyla Zeytin Dalı harekâtında görev yapan Mehmetçiğimize Allahtan yardım, şehitlerimize ise rahmet diliyoruz.

Büyüyen ve gelişen sektörümüz içerisinde 2017 yılını geride bırakarak 2018 yılına hoş geldik diyor 2018 yılının bütün meslektaşlarımıza hayırlı ve uğurlu gelmesini diliyoruz.

KARADENİZ ELEKTROMARKET, KARADENİZ’İ DEMİR AĞLARLA ÇEVİRİYOR

Karadeniz Elektro Market olarak Trabzon’da 1997 yılında 250 m2 bir dükkân ile hizmete başladık. O yıllarda şalt malzeme satışı ile faaliyetler gösteriyor, Elektrik sektöründe hizmet veriyorduk. Piyasanın taleplerinin artmasıyla beraber günümüzde Şalt, Kablo, Anahtar-Priz, Aydınlatma, Plastik, Otomasyon, Topraklama malzemeleri gibi ürün grupları ile ürün gamımızı arttırarak sektörün ihtiyaçlarına cevap veren bir şirket olduk.  250 m2 dükkân içerisinde 4 kişi ile başlanan hizmet 2018 yılı itibariyle 2500 m2 kapalı alan ve 52 çalışan ile devam etmektedir. Satış öncesi danışmanlıktan satış sonrası teknik desteğe ve teslimata kadar geniş bir yelpaze içerisinde faaliyet göstermekteyiz.

SAMSUN’A YENİ ŞUBE

2018 yılı itibari ile Karadeniz Elektro Market olarak üç gelişme yaşayacağız. Bunlardan bir tanesi olan Karadeniz Elektro Market Limited Şirketimizi Anonim Şirketine taşımış bulunmaktayız. Bir diğeri bölgemizin ihtiyaçlarına daha hızlı ve problemi yerinde çözebilmek için Samsun bölgesinde şube açarak iş ortaklarımızın yanında olmayı amaçlıyoruz.  Şubat ayı içerisinde faaliyete geçmesi planlanmaktadır. 2. nesil olarak Samsun bölgesinde birebir bulunarak  satış ve pazarlama faaliyetlerimizi genişletip yeni müşterilere hizmet vermek istemekteyiz.

TRABZON’DA TOPLAMDA 7000 METREKARELİK BİNA AÇILIYOR

Son olarak faaliyetlerimiz arasında bizim için en önemli ve gurur verici olan Trabzon’da son birkaç yıldır yapımı devam eden 5500 m2 kapalı alan ve 1500 m2 açık alana sahip yeni binamızı 2018 yılının birinci döneminde tamamlayıp hizmete açmayı planlamaktayız. Trabzon’daki yeni binamız ile birlikte daha geniş stok kapasiteli,  ürün çeşitliliği, kaliteli malzeme, üstün hizmet anlayışıyla birlikte iş ortaklarımızın yanında yer alacağız.

TÜM DETAYLAR VOLT GAZETESİ’NDE

Bu açılışta tüm dostlarımızı, müşterilerimizi, çözüm ortaklarımızı tedarikçilerimizi, Volt Gazetesi okurlarını ve yazarlarını yanımızda görmek bize gurur, mutluluk ve güç verir. İlerleyen günlerde Volt Gazetesi üzerinden açılış tarihini belirleyecek olup sizlerle iletişim kuracağız.

Faaliyetlerimize depo, şube ve mağaza yatırımlarımızın yanında yazılım alanında, raf otomasyon sistemi, e-ticaret  ve online tahsilat sistemi gibi teknoloji alanında da  çalışmalar ile devam etmekteyiz. Bu çalışmalarda ikinci nesil olarak doğrudan yer alarak istikrarlı bir şekilde ileriye koşmayı, büyümeyi sizlere hizmet vermeyi Türkiye’nin yenilikçi şirketleri arasında yer almayı hedeflemekteyiz.

Yayınında bizlere yer ayıran Volt Gazetesi ekibine teşekkür eder, saygılarımızı sunarım.

FATİH ÖZTÜRK