224kablo
Sektörel

Karadeniz Elektromarket’in Lamptime Elektrik ziyareti

2004 yılından bu yana aydınlatma piyasasında faaliyet göstermekte olan LAMPTIME ELEKTRİK A.Ş. Karadeniz Bölge Bayisi Karadeniz Elektro Market ve müşterilerini ağırladı. Özellikle     Enerji Tasarruflu Ürünler ile LED aydınlatma konusunda uzmanlaşan firma fabrikanın kapılarını son kullanıcılarına açarak üretimle buluşturdu.10.10.2019-12.10.2019 tarihleri arasında gerçekleşen bu seyahatte misafirlere hem fabrika hem de Konya gezdirilerek keyifli anlar geçirildi.
İlk gün Lamptime marka ürünlerle alakalı yapılan kısa eğitimin ve firmanın doğuşu-gelişimi hakkındaki konferansın ardından fabrika bölüm bölüm ziyaret edildi. Üretim, montaj, test, boya, ar-ge gibi birimlerin her biri gezildi, merak edilen sorulara yanıt verildi.Görüldü ki üretimin her safhasında kalite bilincini göz önünde bulunduran Lamptime     Elektrik A.Ş. sürdürülebilir kalitenin sağlanması, geliştirilmesi ve çalışan yetkinliğinin arttırılmasını planlı iç ve dış eğitimlerle sağlamaktadır. 
Misafirler fabrika gezisi dışında kalan tüm zamanlarını Lamptime ekibi ile beraber Konya'nın yerli yemek kültürüyle ağırlanıp, Mevlana Müzesi, tarihi ilçe Sille gibi yerleri gezerek değerlendirdi.
Karadeniz Elektro Market ailesi olarak Lamptime Elektrik A.Ş.'ye teşekkürlerimizi bir borç bilir ve başarıların devamını dileriz.