224kablo
Sektörel

Karadeniz Elektro Market sektörün enleri ile görkemli bir açılış yaptı

Karadeniz Elektro Market  1997 yılında Trabzon’da kurulmuş olup, 250 m2’lik bir dükkânda 4 kişi ile hizmete başlamıştır. 
Elektrik, elektronik, makine ve otomasyon sektöründe satış ve pazarlama faaliyetlerini sürdürerek bugünlere kadar büyüyerek gelmiştir.
Danışmanlıktan satış sonrası teknik desteğe ve teslimata kadar geniş bir yelpaze içerisinde faaliyet göstererek, kaliteli malzeme, uygun fiyat, üstün hizmet ve geniş stok kapasitesi ile Türkiye ve dünyanın önde gelen üretici firmalarının ürünlerini müşterilerine en hızlı ve güvenli şekilde ulaştırmak felsefesini ilke edinmiştir.
2018 yılı itibari ile Anonim Şirketi ünvanını alan Karadeniz Elektro Market ailesi, aynı sene içerisinde Samsun bölgesinde şube açmış, Değirmendere Şubesini yenilemiş ve birkaç yıldır yapımı devam eden 5500 m2 kapalı alan, 1500 m2 açık alana sahip ana merkezinin yapımını tamamlamış bulunmaktadır. 
Sonuç olarak üç şube ile yaklaşık 7000 m2 kapalı alana ve 62 çalışana ulaşarak yurtiçi ve yurtdışı satış faaliyetlerine daha hızlı ve daha kaliteli bir şekilde devam etmektedir.
Karadeniz Elektro Marketin Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Bey ‘‘Tüm bu yeniliklerin ışığında tüm dostlarımızı, çözüm ortaklarımızı, tedarikçilerimizi, yanımızda görmenin bize gurur, mutluluk ve güç vereceğini düşünerek bir sektör buluşması organizasyonu planladık ve geçtiğimiz hafta buluşmamızı gerçekleştirdik. Büyüyen ve gelişen sektörümüz içerisinde bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan, katılamayıp kalben bizlerle beraber olan bütün meslektaşlarımıza teşekkür ediyor ve bundan sonrası için de başarılar diliyoruz.’’ ifadelerini kullandı. 
Karadeniz Elektro Market, 28-30 tarihleri arasında Trobzon şubesini sektörün enleriyle görkemli bir açılış yaptı. Üç günlük program için yaklaşık 70 kişilik bir davetli listesinin neredeyse tamamı katılım sağladı. Katılımcıların arasında Türkiye’ninde bayisi olduğu güçlü üreticilerin yetkilileri de vardı.