224kablo
Sektörel

KALİTENİN ADI: Hat Aydınlatma Elektrik

1991’den beri elektrik perakende satış ve taahhüt işleriyle başlayan Hat Aydınlatma Elektrik, 32 yıllık sektör tecrübesiyle 2013 yılında ‘Elektriğe Dair Herşey’ sloganıyla sadece toptan satış yapmaktadır. Böylece ticari serüvenine başarıyla devam eden firma, ticari gelişimi esnasında güçlü üreticilerin bayiliklerini de alarak yoluna devam etti. 
Alanında uzmanlaşmış bir kadroya ve hizmet anlayışına sahip, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden Hat Aydınlatma Elektrik; mümkün olduğu kadar insanlara iş imkanı sunarak istihdam sağlamayı hedeflemektedir.
Hat Aydınlatma olarak uzun yıllar İstanbul çevresine hizmet vermekteyken yıllar içerisinde Makel, Schneider, Koç Kablo, Reçber kablo, Öznur kablo, Çetinkaya Pano, Ray Tava Sistemleri, Audio İnterkom Sistemleri, Nural İnterkom Sistemleri, Mutlusan Plastik, Ack Aydınlatma, Forlife Aydınlatma, Siriusstar Aydınlatma bayilikleriyle satış ve pazarlamada proje, bayilik ve e-ticarette geniş bir satış ağına mevcut hale geldi. Güçlü iletişim ile hedef kitlesine en doğru kanallarla ulaşabilmek adına İstanbul  Kurtköy mağazasıyla, İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası’nda, Ege Bölgesi, Karadeniz Bölgesi, Güneydoğu Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Akdeniz Bölgesinde de satış temsilcileri bulunmak-tadır. Sonuç olarak Hat Aydınlatma Elektrik ailesi ‘Elektriğe Dair Herşey’ sloganıyla pazardaki tüm ihtiyaçlara cevap verebilen dinamik bir yapı haline gelerek, büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir. Tecrübeli personelleriyle beraber değerli müşterilerine kaliteli ürün ve kaliteli hizmet sunmak için çalışmaktadır.