224kablo
Haberler

Kalite Standartlarına Uygun Üretim

NİLSON kalite ve koşulsuz hizmet anlayışı ile tasarımdan üretime kadar olan tüm süreçleri üç boyutlu yazılım programları ile desteklemektedir.

1985 yılında; Sac- metal ve plastik kalıplar üretmek üzere kurulan Metal Kalıp San. ve Tic. A.Ş. , yurtiçi ve yurtdışına başarı ile birçok kalıp üreterek, 1987 yılında anahtar ve priz üretme kararı aldıktan sonra alçak gerilim sektöründeki yerini almıştır. 2000 yılında gelindiğinde büyümeye devam eden Nilson yeni bir anahtar-priz serisi de üreterek ürün gamını geliştirirken yurtiçi ve yurtdışı pazarını da büyütme girişimlerine devam etti. 2006 yılında yurtiçinde Bauhaus Yapı marketleri ile zincir mağazalara da adım atan NILSON, lüks anahtar-priz üretimine de 2007 yılında başlayarak sektöründe gelişmeye devam etti.

Takip eden yıllarda ekonomik ve lüks anahtar-priz serilerini daha da geliştirip, ürün çeşitliğini arttırarak yurtiçi ve yurtdışı pazarını genişletmeye devam ederken, teknoloji, üretim, kalite, dizayn ve pazarlama konularındaki yatırımlarına hız kazandıran Nilson, günümüzde kırk  ülkeye direk ihracat yapmaktadır.

NİLSON kalite ve koşulsuz hizmet anlayışı ile, tasarımdan üretime kadar olan tüm süreçleri üç boyutlu yazılım programları ile destekleyip Kurumsal kaynak planlama uygulamalarını tüm birimler bazında devreye almıştır. Yıllık 40 kalıp üretebilme kapasitesine sahip, CNC alt yapılı tezgâh parkuru ile kendi kalıplarını kendisi üreten modern Kalıphane’si ile NILSON da süreç akışı; Pazar araştırmaları, müşteri talep ve beklentileri, yeni ürün fikri ile başlayarak, şirket strateji toplantıları sonucunda süreçte yer alan bir iş akış modeline sahiptir.

Tasarım ve proje müdürlüğü tarafından önce, endüstriyel tasarımı tamamlanan yeni ürünü görsel olarak da değerlendirebilmek için 3 boyutlu prototipler NİLSON bünyesinde yapılmaktadır.

Kalıp tasarım aşamasına geçmeden, ürün doldurma analizleri gerçekleştirilen 3 boyutlu programlarla yapılan kalıp tasarımı ve kalıplama aşaması tamamlandığında ürünlerimiz gerek montaj atölyelerimizde gerekse laboratuvarımızda birçok test ve iyileştirmeler ile gözden geçirilip seri üretim onayı alınmaktadır.

TSE/VDE/ISO 9001:2008 yerli ve uluslararası kalite sertifikalarına uygun üretilen ürünlerimiz,

kontrol adına kurgulanan otomasyon sistemleri ile ürünlerimizde yüksek kalite hedefleri NILSON markası altında tek hedef olarak belirlenmiş olup, ürünün kalitesi ve standartlara uygunluğu vazgeçilmez bir özellik olarak öne çıkmaktadır.

ERP sistemimiz ile stoktan sevkiyata geçen sürecimiz kontrol altına alınmış, tam zamanlı üretim, yalın üretim teknikleri ve modern üretim ekipmanları ile müşteri beklentilerini azami karşılama yönünde her geçen gün gelişme sürecinde olan NILSON yatırımlarına yeni makina ve otomasyon sistemleri ile de devam etmekte olup,

 

ISO 9001 / 2008 kalite yönetim sistemleri belgesi ile çalışmalarına devam eden NILSON, Enerji verimliliği, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile de güncel hayatın içinde olma gayreti ile stratejiler üretmektedir.