224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

İşletmelere enerji verimliliğini artıracak bir çözüm: Günsan Kondansatör

Güç kalitesini yükseltiyor ve maliyetleri azaltıyor 

Elektrik şebekelerindeki reaktif güç sorunlarına etkili bir çözüm sunan Günsan Elektrik, valta serisinde bulunan kondansatör ile işletmelerin güç kalitesini ve maliyetlerini iyileştirmelerine destek sağlıyor.
Elektrik enerjisinin doğru kullanımı, işletmelerin verimli çalışması ve tasarruf elde etmesi için büyük bir önem taşıyor. Başta anahtar ve priz tasarımları olmak üzere tüm yaşam alanlarını yenilikçi çözümlerle buluşturan Günsan Elektrik, valta serisinde yer alan kondansatör ile alternatif akım ile çalışan elektrik şebekelerindeki aktif ve reaktif gücü belirlenmiş sınır değerlerine ulaşmasına yardımcı olarak işletmelerin enerji verimliğini artırmalarına yardımcı oluyor.
Ayrıca, reaktif güçten kaynaklanan teknik ve ekonomik sorunları en aza indiren kondansatör, işletmelerin güç kalitesini artırarak ve maliyetlerini de düşürüyor.
İşletmelerin elektrik sistemlerine değer katıyor
Günsan Elektrik, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda, 5 kVAr'dan 30 kVAr'a kadar geniş anma gücü ve 400V, 450V ve 525V anma gerilimine sahip kondansatör ile işletmelerin elektrik sistemlerine değer katıyor.