224kablo
Haberler

KALEN ENERJİ: GENİŞ STOK YELPAZESİ İLE ÖNCÜ

Enerji sektörü için gerekli birçok ürünü geniş stok yelpazesiyle sunan Kalen Enerji, kaliteli ürün ve gelişmiş müşteri desteğiyle sektöründe farkını her zaman ortaya koyan firmalardan biri olarak büyümeye devam ediyor.

Dünyanın hızla değiştiği bilinciyle hareket eden Kalen Enerji, bu değişime ayak uydurarak, dünya trendlerini yakından takip ediyor. Yeniliklere açık, teknolojik gelişmeleri izleyen ve inovatif çalışmalara önem veren Kalen Enerji, aynı zamanda sektörde ve pazarda neler olup bittiğini yakında takip ederek yeni gelişmelere kısa sürede hakim olmayı başarıyor. Müşterileriyle her zaman iletişim halinde olan Kalen Enerji, müşteri ihtiyaçlarını anlamaya çalışarak, hatta müşterilerin farkında olmadığı ihtiyaçları belirleyerek ürün gamını devamlı genişleterek rekabetçi bir anlayışla faaliyetlerini sürdürüyor. “Teknolojik gelişmeleri doğru okumak ve doğru yorumlamak” vizyonuyla da hareket eden Kalen Enerji, bu bağlamda hizmet vermeyi kendine ilke edinmiştir. Sık sık sektör temsilcileriyle bir araya gelerek sektörle ilgili sorunları keşfetmeye ve onlara çözüm önerileri getirmeye çalışan Kalen Enerji, yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara da katılım göstererek sektörün gelişmesine katkı sunuyor. Tecrübeli ve donanımlı ekibi ile yenilikçi iş modelleri geliştiren Kalen Enerji, verdiği hizmet içi eğitimlerle ekibinin gelişmesine olanak sağlıyor. Yüksek performansı sürekli hale getirecek en iyi kalite ile müşterilerine daha düşük maliyetler sunmayı hedefleyen Kalen Enerji, enerjinin ekonomik ve doğru kullanılmasını amaçlayarak evrenin kazanması için de çaba sarf ediyor.Marka değeri olan kalite belgeli ürünleri müşterilerine sunan Kalen Enerji, dünya markalarını müşterileriyle buluşturuyor.
Farklı ürün gruplarıyla üst düzey hizmet sunan Kalen Enerji, sektörüne ve ülkesine katma değer sağlamak üzere çalışmaya devam ediyor.

Kalen enerji halen toplam kapalı alanı 1500 metrekare olup, 18 çalışanı olan bir ekiple faaliyetlerini sürdürmektedir. Astor Trafo, Öznur Kablo, Hasçelik Kablo, A Kablo, Derby Kauçuk, Kardeş Elektrik, Tipcon Kondansatör, Ezit Akım Gerilim Trafosu gibi alanında kalite ve ürün çeşitliliğe sektörün güçlü firmalarının bayiliklerini gerçekleştiriyor. Honeywell İzole Eldiven Türkiye distribütörü olan kalen enerji, Ağırlıklı olarak Orta Gerilim Trafo , Kablo, Akım Gerilim trafoları, Kablo Başlıkları (Raychem ve Ulusoy ) gibi ürün pazarlarında öncüdür.