224kablo
Sektörel

Kalen Enerji Bilgiye ve Personeline Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

Kalen Enerji; Live Consulting & Academy’nin Türkiye’de ve Dünya’da bir ilk olan “Pazarlama ve Satış Okulu” ile düzenlediği “Satış - Pazarlama ve İkna Yöntemleri” adlı eğitimine katıldı.
Kızılcahamam Çam Otel’de gerçekleştirilen, moderatörlüğünü ise “Pazarlama ve Satış Okulu” yöneticisi Sinan Ergin ve Tuğba Yapıcı’nın gerçekleştirdiği “Pazarlama ve İkna Yöntemleri” isimli eğitime katılanların arasında Yönetim Kurulu Üyeleri Onur Öztürk ve Ömer Öztürk’de yer aldı. 

Kalen Enerji Reçber Kablo Güç Birliği

Sektöründe en iyi markalar ile kurduğu güçlü bağlar ve distribütörlükleri sayesinde en çok tercih edilen firmalardan biri olan Kalen Enerji’nin çalışanlarına; Reçber Kablo Yurt İçi Satış Yöneticisi Oktay Hakverdi’nin “Zayıf Akım Kablo Ürünleri” hakkında bilgi verdiği eğitim düzenledi.
Kalen Enerji; müşteri memnuniyetini amaçlayan satışları ve satış sonrası hizmetleri ile kuruluşundan bugüne kadar kalite ve dürüstlük prensibinden ödün vermeden faaliyetlerini devam ettirirken, yenilikçi yaklaşımı ve maksimum memnuniyet esasıyla hizmet vermektir.