224kablo
Sektörel

KALEN ENERJİ BELGRAD’DA - KALEN ENERJİ GELENEKSEL YURTDIŞI GEZİLERİNİN SON AYAĞI SIRBİSTAN OLDU

Orta ve yüksek gerilim malzemeleri toptan tedariğinde faaliyet gösteren Kalen Enerji müşteri ve iş ortaklarını 3 gün boyunca Sırbistan da ağırladı. 
Yazdan kalma güneşli,  güzel bir günde gerçekleştirilen gezide; ilk iki gün ülkenin başkenti Belgrad’da tarihi yerler ve müzeler ziyaret edildi. 500 yılı Osmanlı İmparatorluğu’nun egemenliği altında geçen şehirde, tarihi yapılar merak ve heyecan uyandırdı. Katılımcılar Sava ve Tuna nehrinin birleştiği şehirde 2. gün tekne turuyla doğal güzellikleri keşfetme fırsatı buldular. Elektrik biliminin en büyük mucitlerinden Sırp Nikola Tesla’nın müzesi en ilgi duyulan müze oldu. Akşamlarını da en güzel yöresel yemeklerle taçlandıran mi-safirler gecenin renkli ışıklarıyla doyasıya eğlendiler. 
Son günü; Karlofça Anlaşmasının yapıldığı yer olan Karlofça şehri ve ülkenin en büyük ikinci şehri olan Noui Sad’la tamamlayan Kalen Enerji ekibi, gece geç saatlerde yurda dönüş yaptı. 
Müşterileri ve iş ortakları için sık sık yurt dışı gezileri planlayan Kalen Enerji’nin yönetim kurulu üyesi Onur ÖZTÜRK, ‘‘Yurtdışı gezilerimiz; bizler ve paydaşlarımız için kaynaşma ve motivasyonu, bir nebze de olsa iş hayatından kısa süreliğine kopmayı sağlıyor. Stresimizi atmış ve rahatlamış bir şekilde dönüyoruz’’ dedi.