224kablo
Sektörel

Kablo Bağları ve Ekipmanlarının dünya markası HellermannTyton, değer katmaya devam ediyor

Kardeş Elektrik güvencesiyle Türkiye’de müşteriyle buluşan HellermannTyton, elektrik kabloları ile veri ağları altyapılarının işaretlenmesi, korunması, izole edilmesi, bağlanması, kurulumu, sabitlenmesi ve gruplanarak birleştirilmesi gibi alanlarda faaliyet göstermektedir. Bu ürün gruplarında HellermannTyton bu alandaki üretici ve tedarikçi firmaların başında gelmektedir. Bunun yanı sıra müşteriye özel endüstriyel uygulamalar için de çözümler üretmekte ve geliştirmektedir.

HellermannTyton, en son teknolojiye uygun 18 üretim tesisi ile 13 farklı noktada faaliyetlerini bir dünya markası olarak sürdürmektedir.
Bünyesindeki 6000 çalışanıyla bugün 39 ülkede en yüksek standartlarda hizmet sunmakta ve müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda üretim yapmaktadır. 
HellermannTyton, farklı üretim proseslerinde bağlama ya da sabitleme uygulamalarında en çok tercih edilen ve bazı sektörlerde de vazgeçilmez bir marka olmuştur.
Bu uygulamalar kablo gruplarından, hortum, boru sistemlerine kadar geniş bir alan kapsamaktadır. Bağlama uygulamalarında kablo bağları, sabitleme de ise klipsler yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. 
HellermannTyton kablo bağları ve klips ürün gruplarıyla sektör lideridir.

 

HellermannTyton’ın Faaliyet Gösterdiği Sektörler

Gıda Endüstrisi: Algılanabilir kablo bağları ve temizlenmesi kolay PVC borulardan koroz-yona dayanıklı tanımlama etiketlerine kadar, HellermannTyton gıda endüs-trisi için yenilikçi ürün çözümleri sunmaktadır.
Beyaz Eşya Sektörü: Beyaz eşya sektörü için HellermannTyton kablo yönetimi tam olarak ihtiyacınız olduğu her zaman  ve her yerde ihtiyaçlarınızı eksiksiz olarak sağlar ve çözümleri ile, beyaz eşya sektörü için en küçük ayrıntıya kadar optimum performans sunar.
Otomotiv Sektörü: HellermannTyton, gruplama ve korumadan, kablo ve boruların etiketlenmesine kadar uzanan 75.000 parçayı aşan geniş ürün yelpazesi ile ve ihtiyaca özel üretim ve geliştirmesi ile, otomotiv sektöründe kablo yönetimi için mükemmel çözümler sunan vazgeçilmez bir üreticidir.
Güneş Enerjisi Sektörü: Güneş enerjisi sektöründe ürün ve tüm bireysel modül montajları ile, güvenli bağlantıları ve kablo yönlendirmesi ile ideal bir ortağınızdır.
Raylı Taşıma Sektörü: HellermannTyton, raylı araçlarının tüm parçaları için çözümler sunar. En yüksek talepler bojilere, çatıya ve alt gövdeye verilir, titreşim direnci anahtardır.
Gereksinimleri karşıladıklarından emin olmak için ürünler üzerinde titreşim testleri yapılmaktadır. (CEI 61373 (1999, par.2).
Rüzgar Enerjisi Sektörü: Rüzgar enerjisi sektörü için tasarlanmış ürünlerle HellermannTyton her zaman kablo bağları ve sabitleme sistemleri, kablo koruması, tanımlama sistemleri ve veri ağı teknolojisi alanlarında en yüksek standartları sunmaktadır.
Savunma Sanayi: HellermannTyton askeri/savunma kablo yönetimi uygulamaları için sertifikalı ürünler sunmaktadır.
Havacılık ve Uzay Endüstrisi: Havacılık ve Uzay endüstrisi için kablo yönetimi çözümleri sunar.
Tarım ve İnşaat Araçları Sektörü: HellermannTyton’da Kablo Yönetimi, Tarım ve İnşaat Araçları, hassas elektronikleri koruyan ve hava nasıl olursa olsun kablolarınızı daha iyi yönetmenize yardımcı olan yüksek mühendislik ürünü ve güvenilir plastik parçalar üretmeye kendini adamıştır.
KARDEŞ ELEKTRİK, yukarıda bahsedilen sektörlerde faaliyet gösteren ve en son teknoloji ve standartlara uygun olarak üretim yapan, kaliteyi her zaman ön planda tutan ve bu alanda da sektörün öncü firmalarından olan HELLERMANNTYTON markasını ve ürünlerini, siz değerli müşterilerimizin hizmetine ve kullanımına sunmaktan mutluluk duymaktadır.