224kablo
Sektörel

JINBO, ARMA LED AYDINLATMA’NIN ARMA-JNB MARKASI İLE TÜRKİYE’DE GÜÇ KAZANIYOR.

Arma Led Aydınlatma A.Ş. 2009 yılında ledli aydınlatma ürünlerinin üretim, satış, proje ve pazarlamasını yapmak amacıyla kuruldu.
Firmamız uluslararası birçok led üretici firmanın çözüm ortağı olmasının yanında, led / modül trafo üreticisi GENERAL ELECTRIC ve modül led üreticisi GOQ firmalarının Türkiye distribütörüdür.
İç ve dış mekan led trafo üreticisi Jinbo ile işbirliği yapıp Türkiye’de ArmaJNB markası adı altında satışa başlamıştır.
Arma led; Açıkhava reklamcılığı ile birlikte; akaryakıt istasyonları, alışveriş merkezleri, oteller, hastaneler, endüstriyel raf, modüler mobilya firmaları, şehir mobilyaları, GSM firmaları, bankalar, otomotiv ve diğer birçok sektörün aydınlatma tanıtım ve projelendirme ihtiyaçlarını yüksek kaliteli üretim kapasitesiyle çözmeyi kendine görev edinmiştir.
İthalat, ihracat projelendirme alanlarında kalite tedarik politikasından ödün vermeden markalarını temsil etmektedir.
Bünyesinde reklamcılık, aydınlatma, elektrik alanında yetkin tecrübeye sahip deneyimli kadrosu ile ARMA LED; ekonomik, yenilikçi, bilimsel teknolojik bir aydınlatmayı Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasına sunmaktadır.
İçinde bulunduğu projeleri hayata geçirirken, aydınlatma ve reklamcılığın tüm bileşenlerini en ince ayrıntısına kadar, bilimsel bir çerçevede üretim hattına yansıtmaktadır.
Arma Led BSB Plaza Ümraniye İstanbul’da hizmet vermektedir.
JINBO Arma-JNB Led Güç Kaynakları Fiyat ve Performansı ile Öne Çıkıyor.
Jinbo ARMA-JNB markasıyla satışa çıkan ürünler reklam ve aydınlatma sektöründe geniş ölçekte kendine yer bulmaktadır.
Dış mekanda kullanım için; KA Serisi metal kasa, PA Serisi plastik kasa ve PA-E Serisi slim plastik kasa güç kaynakları mevcuttur.
İç mekanda kullanım için ise; K Serisi metal kasa ve KS Serisi slim metal kasa güç kaynakları bulunmaktadır.
Ürünlerde her bir seri için 12V ve 24V seçenekleri mevcuttur.