224kablo
Sektörel

IstanbulLight’ta sektörün köklü firmaları ile buluşun!

6.500+ uluslararası sektör profesyoneli yeni ticari fırsatlar ve iş birlikleri için 18-21 Eylül 2019’da İstanbul Fuar Merkezi’nde buluşacak.Siz de İstanbulLight 2019'u ziyaret edin, bu büyük buluşmanın parçası olun! 
IstanbulLight’a gelerek ürünleri karşılaştırıp analiz etme imkanı yakalar, ihtiyaçlarınız için alternatif çözümler bulursunuz. Yüksek kalite ürünler ve size özel aydınlatma çözümleri için 230+ yerli ve yabancı firma tek çatı altında.
Pazardaki en son gelişmelerden haberdar olma fırsatını kaçırmayın.  
Online kayıt ve fuara giriş tüm ziyaretçiler için ücretsizdir. Fuar alanında hızlı geçiş için tüm ziyaretçilerin fuara gelmeden önce online kayıt yaptırmaları gerekmektedir. 
Etkinlikler, tüm fuar ziyaretçilerine ücretsizdir. Ziyaretçiler fuar yaka kartları ile birlikte tüm etkinliklere ücretsiz katılabilirler.
Türk aydınlatma sektörü ve çevre ülkelerinden lider aydınlatma firmaları, üreticiler, ithalatçılar, distrübitörler ve pazara yeni giren kaliteli ürün ve hizmet sunan tüm aydınlatma firmaları ve Teknik Aydınlatma Armatür Üreticileri ve İthalatçıları ile bir araya gelebilirsiniz. Ayrıca fuar süresince B2B satışlar ve anlaşmalar da ürün satışına izin verilmektedir. Şehir dışından gelecek olan ziyaretçilerimiz için İstanbul’da fuar alanına yakın birçok alternatif konaklama yeri bulunuyor. Sizler için en uygun otel seçeneklerini IstanbulLight partneri olan Hotelmap’ten bulabilirsiniz. IstanbulLight fuarı, Yeşilköy’de yer alan İstanbul Fuar Merkezi’nde yer almaktadır.

info@istanbullight.com
Adres: Yesilköy Mah. Atatürk Cad. No: 5/5, Bakırköy, 34149
İstanbul