224kablo
Sektörel

İSTANBUL YAPI FUARI’NDA TRIMBOX RÜZGARI

Bu yıl 45. kez düzenlenen Turkey Build İstanbul Yapı Fuarı’nın ulusal ve uluslararası ziyaretçi seviyesi tarihinin en üst seviyesine ulaştı.
Trimbox’ta 135m2 alanda katıldığı fuar standında; Türkiye’nin her yerinden kamu, askeri, özel sektör temsilcilerinin yanı sıra, Amerika, Rusya, Kosova, Romanya, Kuveyt, Katar, Fas, Tunus ve daha birçok ülkeden yerli ve yabancı misafir ağırladı.
Trimbox; parafudr, aşırı gerilim sönümleyici ve nör-toprak regülatörü alanlarında koruma ürünleri ürettiği için araç şarj istasyonları, aydınlatma sektörü, lazer sistemler, güvenlik sistemleri, akıllı ev sistemleri ve merkezi süpürge sistemleri gibi birçok alandaki bayilerinin sistemlerini Trimbox koruma ürünleriyle uygulamalı bir şekilde tanıttı.

Nötr-Toprak Regülatörleri
Akıllı ev sistemleri, kombiler, lazer kaynak makineleri ve evler için üretilen araç şarj istasyonlarında  nötr-toprak volatjının 1V altında olmaması durumunda garanti kapsamı dışında olma sorununu çözen nötr-toprak regülatörleri, serverlarda yine aynı sorunu yaşayan ve veri iletiminin yavaşlama sorununu çözen nötr-toprak regülasyonlu rack kabin prizleri misafirlerden yoğun ilgi gördü.
Funda merkezi süpürge sistemi, AFB panonun endüstriyel araç şarj panosu, Maxled aydınlatma ürünleri, Teknik Tedarik lazer kaynak sistemleri ve  Okisan’ın distribütörü olduğu Tiandy güvenlik sistemlerinde parafudr ve aşırı gerilim sönümleyici koruma ürünleriyle birlikte sergilenen Trimbox, misafir bayi ve çözüm ortaklarıyla birlikte oldukça verimli bir fuarı geride bıraktı. 
Trimbox şimdi 6-9 Haziran tarihlerinde Rusya’nın Moskova kentinde düzenlenecek olan Elektrik fuarına çıkarma yapmaya hazırlanıyor.