224kablo
Sektörel

IŞILDAR A-TECH FUARI'NDA YERİNİ ALDI

Türkiye’nin aydınlatma sektöründe lider markalarından olan Işıldar A.Ş, 23 – 26 Kasım tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “A-Tech 2023” fuarında yerini aldı. Fuar boyunca yoğun ziyaretçi alan Işıldar A.Ş misafirlerini marka adına; Kurucumuz Metin Bodur, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bodur, Yönetim Kurulu Üyesi ve Firma Ortağı Önder Bodur ve tüm satış pazarlama ekibi ile ağırladı. 
Yenilikçi ürün gruplarından olan anahtar priz ile Işıldar A.Ş. Türkiye’nin dört bir yanından ağırladığı bayileri ve iş ortaklarıyla yeni ürün grubunda yer alan anahtar priz hakkında keyifli sohbet eşliğinde sektöre nasıl daha fazla katkıda bulanabilecekleri hakkında istişarede bulundular.
Her yıl fuarda ihtişamla yerini alan Işıldar  A.Ş hedeflerinin 2024 yılında üretim aşamasına geçecek olan anahtar prizi ziyaretçilerinin ilgisine sundu. Daha fazla projeye imza atmak ve geliştirilebilir ürün gruplarıyla birçok iş ortağına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmak olduğunu dile getirdi.
Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bodur, Yönetim Kurulu Üyesi ve Firma Ortağı Önder Bodur fuarda sektörle alakalı sıkıntıları bizzat dinleyerek gerekli ön adımları en kısa zamanda atacağını ve sektörde Işıldar’ı tercih eden iş ortaklarının daha kaliteli, daha modern, daha estetik ve daha ekonomik ürün gruplarına en hızlı şekilde ulaşabilmesini sağlayacaklarının bizzat sözünü verdi. 
Sadece plastikte değil aydınlatma kısmında da pazarda yerini tutan ve söz sahibi olan IŞILDAR A.Ş. endüstriyel alanda yeni çıkardıkları anahtar prizleri fuardaki müşterilerine tanıttı. 2024 yılında üretime geçmesi hedeflenen anahtar priz hakkında iş ortaklarının da fikirlerini alıp üretim konusunda firmalarını daha ileriye taşıyacaklarını belirtti.
1972 yılından bu yana sektörde istikrarla devam eden IŞILDAR A.Ş, her yıl düzenlediği ve 2023 yılı içinde iş ortaklarıyla düzenlemiş olduğu İnoled Aydınlatma ve Reçber Kablo’nun katılımlarıyla gerçekleşen 2 gün süren ve yaklaşık 750-800 kişinin katıldığı yemekte bir araya gelerek keyifli sohbet ve eğlence eşliğinde, iş hacmini geliştirmeye yönelik istişarelerde bulundular.