224kablo
Sektörel

“IŞIĞI DEĞİŞTİR, DÜNYAYI DEĞİŞTİR”

NOAS; “ışığı değiştir,dünyayı değiştir” sloganıyla 2010 yılında İstanbul Karaköy’de faaliyetlerine başlamıştır.
Kuruluşumuzdan bugüne markamızın temel ilkesi; sürekli gelişimi hedefleyerek en kaliteli ürünü en iyi fiyata müşterilerimize sunmaktır. 
Bununla birlikte NOAS, Türk Elektronik-Aydınlatma sektörünün gelişmesi için de çalışmalarını sürdürmektedir.
Tecrübeli teknik ekibimiz ile yenilikçiliği ve yaratıcılığı ön planda tutarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılayıp en iyi hizmeti sağlamaktayız.
NOAS, 2016 yılında Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde yer alan 20.000 m2 büyüklükteki Üretim ve Depolama Tesisi ile aydınlatma armatürlerinin Türkiye’de de üretimine başlamıştır.
Bugün 400 kişilik ekibimiz ile sektörde bir çok ilke imza atarak Dünya standartlarında ve otomasyona dayalı son teknoloji SMD dizgi hattıyla günlük 700.000 adet kompenant dizgi kapasitesine ulaşmaktayız.
Birbiri ile entegre edilmiş makine parkurumuz ile hatasız üretim prensibini benimsiyor, tüm üretim süreçlerimizi Türk standartlarına uyumlu olarak sürdürmek için güçlü kadromuz ile koordineli şekilde çalışıyoruz.
Fabrikamızda ürettiğimiz ürünlerin tamamını bayilerimize ve müşterilerimize ulaştırmadan önce Ar-Ge testlerine tabi tutuyoruz.
Sektörün ve müşterilerimizin beklentilerini ön planda tutarak kendimizi her geçen gün geliştirerek ürün yelpazemizi genişletiyoruz.