224kablo
Sektörel

İŞBİR, 2. JENERATÖR VE ENERJİ SİSTEMLERİ ÇALIŞTAYINI GERÇEKLEŞTİRDİ!

İşbir Elektrik Sanayi A.Ş. tarafından 08-09 Mart 2018 tarihlerinde Balıkesir - Termal Asya Otel’de 2. Jeneratör ve Enerji Sistemleri Çalıştayı düzenlendi. Çalıştay; İşbir Elektrik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Cumali Çetinkaya’nın açılış konuşması ve Genel Müdür Burhan Özgür’ün tanıtım sunumuyla başladı.

İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş., Tusaş Motor Sanayi A.Ş.,  Roketsan A.Ş., Aselsan A.Ş., Aspilsan Enerji Sanayi A.Ş., HALBES, FİGES, BEST, Yavuz Motor, TekYaz, Elektrik Mühendisleri Odası, Basın mensupları,  İşbir Bayi ve Teknik Servisleri ve İşbir çalışanlarından oluşan çalıştayda; kurulacak yeni fabrikaya ilişkin yatırım, alternatör çalışmaları, AR-GE projeleri, hibrit araç motorları- alternatörleri ile, rüzgar türbinleri ve güç elektroniği teknolojisiyle  ilgili konular görüşüldü.

Ayrıca katılımcılara İşbir tesis gezisi düzenlenerek, üretimi devam eden projelere ait jeneratörler hakkında bilgi aktarımında bulunuldu.

Katılımcıların karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğu ve geleceğe yönelik işbirliği konularının görüşüldüğü etkin ve verimli bir çalıştay gerçekleşti.