224kablo
Sektörel

İrme Elektrik yeni plazasına kavuştu

Teknolojik gelişmeleri takip eden ve sektör içi yenilikçi çözümler üreterek toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalara devam eden İrme Elektrik yeni plazasına kavuştu.

İrme Elektrik İç ve Dış Ticaret A.Ş. olarak 1991 yılında İzmir de faaliyete başladı.
27 sene boyunca kalite ve güvenden hiç ödün vermeyen İrme Elektrik bayisi olduğu; General, Osram, Viko, Mono markaları ile aydınlatma konusunda gün geçtikçe gelişiyor.
İrme Elektrik, dünya markası haline gelmiş firmalarla ortaklaşa çalışarak birçok yurtiçi projelerinde etkili olarak ürün tedariğini sağlamaktadırlar.
İrme Elektrik her biri kendi branşlarında uzman kadrosuyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya özen gösteriyor.
Teknolojik gelişmeleri takip eden ve sektör içi yenilikçi çözümler üreterek toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalara devam eden İrme Elektrik yeni plazasına kavuştu.
İrme Elektrik İzmir Konak ilçesinde 2015 yılının 2. yarısında satın aldığı 7 kat, 4575 m2 bina ile kapalı alanı ile çalışma sahasını genişleterek tadilatını 2017 yılının sonunda tamamladı. Yenilenmiş dekoru ve göz kamaştırıcı yeni plazası ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.
İrme Elektirk, İzmir’in önde gelen mimarlarında Arda  Işık’ın iş birliğiyle çalışarak yeni bir görünüm ve soluk getirdi. İrme Elektirik, sağladığı başarı ve üstün performansıyla birlikte yenilikçi         ve kaliteli bir firma haline gelmek adına bir adım daha atmıştır.
İrme Elektrik’in Konak ilçe-sinde satın alınan plazanın 1,5 yıl süren tadilatında binanın güçlendirilmesine, dış cephelerin kaplanmasına ve değiştirilmesine, asansörlerin yapılmasına, elektrik ve su tesisatlarının yenilenmesine ve düzenlenmesine, ofislerin oluşturulmasına önem vermiştir. İrme Elektrik, yatırımları ile hızla büyümeye devam ediyor.