224kablo
Röportajlar

İnoled Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İncir

1. Sizi tanıyabilir miyiz? 
Ben Mustafa İncir, 1978 Sivas doğumluyum. Evli ve iki çocuk babasıyım. Sektörle tanışmam 1995 yılında Reçber Kablo firmasında çalışmaya başlamamla oldu. Çırak olarak başladığım firmada kısa sürede satış pazarlama departmanına geçtim ve Türkiye’nin birçok bölgesinde pazarlama konusunda tecrübe kazandım. Benim için bir aile olan Reçber Kablo’da 22 yıl boyunca çalıştım, satış pazarlama yöneticisi olarak görev yaptım, 2017 yılı başında kendi işimi yapabilmek adına TELSA Elektrik firmasına ortak olarak katıldım.
2. Biraz firma tarihçenizden ve sektöre adapte sürecinden bahseder misiniz?
TELSA Elektrik San. Tic. Ltd. Şti 2011 yılında Harun Ozan ve Şeref Aykaç tarafından kuruldu. CCTV ve Network bağlantı parçaları ithalatı ve pazarlaması konusunda faaliyete başlayan firmamız, 2013 yılında Aydınlatma sektörüne adım atmıştır. 
Özellikle enerji tasarrufu sağlayan, dayanıklı, uzun ömürlü ve yüksek verime sahip LED aydınlatma ürünlerini portföyüne ekleyerek, sürekli kaliteye verdiği önem sayesinde, kısa zamanda sektöründe uzman ve güvenilir bir firma haline gelmiştir.
3. Firmanızın faaliyet alanından bahseder misiniz?
Firmamız iç ve dış ortamda kullanılan LED aydınlatma ürünlerinin üretimi, ithalatı ve pazarlaması konularında faaliyet göstermektedir. Özellikle LED Panel, LED Projektör, LED Bant Armatür, LED Etanj, LEDLİ sensörlü aydınlatma ürünlerinin üretimini, iç ve dış ortam led ürünler, LED trafolar, Sensör çeşitleri gibi birçok ürününde ithalatını yapmaktayız.
Çalışmış olduğumuz ürün grupları müşterilerimizin aydınlatma konusunda yoğun satışını gerçekleştirdiği ürün grupları olmakla beraber her geçen gün müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda ürün çeşitliliğini arttırmaktayız.
4. Hangi bölgelere hizmet veriyorsunuz, pazarlama konusunda hedefleriniz nelerdir?
Inoled markası altında, Marmara, Ege, İç Anadolu ve batı Akdeniz bölgelerinde faaliyet göstermekteyiz. Bu bölgelerde ki seçkin elektrik toptancılarına hizmet veriyoruz. Hedefimiz ülke genelinde tüm bölgelerde markamızı seçkin bayi ağı üzerinden kullanıcılara ulaştırmak aynı zamanda yurt dışı satış ağımızı genişletmektir.     
5. Müşterilerden nasıl geri dönüşler alıyorsunuz?
Firma prensibi olarak, ürün kalitesine ve dizaynına verdiğimiz önemle, müşterilerimizin beğenisini her geçen gün daha çok kazanıyoruz. Müşterilerimizin bu anlamda bizim için yaptığı olumlu geri dönüşler ve teveccühleri bizi daha da motive ederek, kalitede süreklilik konusunda geri adım atmadan ilerlememizi sağlıyor.    
6. Diğer firmalardan sizi ayıran özellik nedir?
Her şeyden önce genç dinamik bir ekibe sahibiz, herhangi yeni bir ürün grubu oluştururken, başta sahadaki uygulama yapan kişiler olmak üzere müşterilerimizin satış personelleri ve yetkili kişilerinin ürün hakkında talepleri ve beklentilerini göz önüne alarak çalışma yapıyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak önceliğimizi teşkil ediyor. “İnovasyon” kelimesinden esinlenerek oluşturduğumuz “inoled” markamız altında, sektöre sürekli yenilikçi ve kaliteli ürünler sunmayı amaçlıyoruz.
7. Şirketinizle ilgili gelecek planlarınız neler, nasıl bir yol izlemek istiyorsunuz?
Firmamız, aydınlatma sektörünün geleceğinin daha da parlak olacağını öngörmektedir. Bu sebeple de içinden geçtiğimiz zorlu ekonomik koşullara rağmen makineleşme, teknoloji, insan kaynakları ve müşteri ilişkileri yatırım-larımıza ara vermeden devam etmekteyiz. Bunun yanı sıra kaliteli, sürdürülebilir, yenilikçi ve çevreci ürünlerle her geçen gün ürün çeşidini genişleterek, marka bilinirliğimizi ve toplam faydamızı arttırmayı hedeflemekteyiz. Uzun vadeli hedeflerimizde ise tedarikçi, çalışan ve müşterilerine, en önemlisi de ülkemize yüksek katma değer oluşturan, sektöründe dünya ile yarışabilecek, teknolojik bir sanayi şirketi olmak vardır.
8. Eklemek ya da belirtmek istediğiniz bir şey var mı?
Volt gazetesini,  sektörümüze yapmış olduğu katkılarından dolayı tebrik ederiz. Firma tanıtımımız adına bize de böyle bir fırsat verdikleri için de ayrıca teşekkür eder yayın hayatında başarılar dileriz.