224kablo
Sektörel

İlklerin Markası Sylvania, ToLEDo Retro Serisini Pazara Sunuyor

Aydınlatma sektöründe sağladığı yüksek teknoloji, enerji verimliliği ve kontrol kabiliyeti ile, yer aldığı projelere ekonomik avantaj sağlayarak performansı artıran Sylvania, çevre dostu ürünleriyle sürdürülebilirliğe katkıda bulunurken aynı zamanda estetik çözümleri ile projelerinizi güzelleştiriyor. Dahili aydınlatma projelerinden (ofis, otel, endüstriyel iç sahalar) inşaat, yol ve alt yapı çalışmalarına kadar sektörün her alanında çözüm ortağınız olan Sylvania Aydınlatma; son dönemde üretimine ağırlık verdiği yerli üretim aydınlatma ürünlerinden oluşan geniş ürün gamıyla, iç mimarlardan son kullanıcılara, karar vericilerden elektrik-elektronik bayilerine kadar her tipte kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor. 
Ürün yelpazesine eklediği yeni ve fonksiyonel ürünler ile her geçen gün daha da genişleten Sylvania Aydınlatma, Türkiye’de ürettiği flamanlı ToLEDo Retro serisi ürünleri ile yerli üretimde flamanlı ürün üreten ilk global marka olma özelliği taşıyor. 
“Türkiye’de bu yıl içerisinde ürettiğimiz flamanlı ürünlerimiz ile yerli üretimde bunu yapan ilk global marka olduk”
2017 yılında Türkiye pazarına giren global aydınlatma firması Sylvania’nın Türkiye Ürün Pazarlama Müdürü Togay Akbaş Türkiye’de üretim imkanı buldukları yerli ürün serisi ToLEDo’yu 2021 yılı itibariyle yeni ürünleriyle genişlettiklerini ifade etti. Akbaş “Sylvania olarak yerli üretime, lokal ürün üretimi ve bu ürünleri her geçen gün geliştirmeye çok önem veriyoruz.” 
Aynı zamanda Türkiye’de yerli flamanlı ürün üreten ilk global marka olduklarını ifade eden Togay Akbaş “Türkiye’de ürettiğimiz yerli ToLEDo serisine bu sene eklediğimiz Retro ürünlerimiz ile projelerinize ve yaşam alanlarınıza, endüstriyel tarzın şıklığını taşıyoruz. Yeni ürünlerimizde marka olarak çok önem verdiğimiz enerji verimliliği, son dönem teknolojisi sürekli geliştiriyor, ürünlerimizi ise ilk günkü kalitemizi koruyarak üretmeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu. 
Değişmeyen kalitenin ve ilklerin adresi, Sylvania’nın ToLEDo Retro serisine ait ürünleri incelemek için web sitesini ziyaret edebilir, detaylı bilgi için Sylvania Türkiye ile iletişime geçebilirsiniz. 

Sylvania Aydınlatma Türkiye
Feilo Sylvania, 2016 yılında, Çin’in en güçlü aydınlatma ürünleri üreticisi Shanghai Feilo Acoustics Co., Ltd’nin aydınlatma ürünleri alanında 100 yılı aşkın bir deneyime sahip Havells Sylvania’yı satın alması ile kurulmuştur. Şirket, profesyonel ve mimari aydınlatma çözümleri alanında liderliği üstlenmektedir. Aydınlatma alanında köklü bir geçmiş üzerine kurulu olan Feilo Sylvania, uluslararası çapta öncü ürün ve sistemler sunmaktadır ve en iyi ürün, hizmet ve danışmanlığı sunma misyonuyla çalışmalarını yürütmektedir. Şirket bünyesinde iki farklı iş birimini temsil eden Concord ve Sylvania; dünya çapında yüksek kalite ve enerji verimliliği sunan ürünleriyle aydınlatma ihtiyaçlarına özel çözümler yaratmaktadır.