224kablo
Haberler

İleri teknoloji yerli çözümler

 

 

İleri teknoloji yerli çözümler hedefliyoruz

 

ENTES, “Enerjinin Olduğu Her Yerde” müşterilerinin problemlerine özel çözümler sunan, katma değerli Tümleşik Enerji Yönetim Sistemleri geliştiriyor.

ENTES 40 yıldır, yüzde 100 yerli sermayesi ve kendi mühendislik gücü ile uluslararası standartlara uygun ürün ve çözümler geliştiren, alanında en gelişmiş üretim tesislerine sahip, sektörünün lider şirketidir.

ENTES, “Enerjinin Olduğu Her Yerde” çözümler sağlayan bir teknoloji şirketidir. Enerjinin daha verimli ve kaliteli kullanılmasını sağlayacak Tümleşik Enerji Yönetim Sistemlerini ve bu sistemleri oluşturan donanım ve yazılımları geliştirmekte, üretmekte, Türkiye’ye ve uluslararası pazarlara sunmakta, satış sonrası hizmetlerle kalitesinin arkasında durmaktadır.

Güç kalitesi ve enerji, ölçme, kompanzasyon, koruma kontrol alanlarında en yüksek kaliteye sahip ENTES donanım ürünleri; CE, KEMA, CSA-US, UL ve GOST-R gibi global pazarda başarıyı garanti altına alan kalite onaylarına sahiptir.

Endüstriyel tesisler, ticari binalar, altyapı ve enerjiyle ilgili kurumlar ve tesisler kısaca enerjinin olduğu her tesis ENTES çözümlerinin öncelikli kullanıcılarıdır.

Türkiye’nin dışa bağımlılığının azaltılması ve uluslararası rekabet gücünün artması ileri teknoloji yerli çözüm ve ürün üretiminin artmasına bağlıdır. Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşunun %40’dan fazlasının düşük teknoloji yoğunluklu sanayilerde faaliyet gösterdikleri makroekonomik ortamda, ENTES 100% yerli sermayeye ile ileri teknoloji ürün ve çözümler geliştiren bir teknoloji şirketidir.

1985 yılından bu güne 100’ün üzerinde ülkeye ihracat yapan ENTES, bugün ürün ve çözümlerini 100% özsermaye ile kurulmuş Almanya, Hindistan, Yunanistan ofislerinde doğrudan, diğer ülkelerde dağıtım ortakları sayesinde kullanıcılarla buluşturmaktadır.

ENTES her yıl cirosunun %’5inden fazlasını ArGe yatırımlarına ayırmaktadır. Son dönemde geliştirdiği bulut teknolojiler sayesinde IoT, Endüstri 4.0 gibi kavramların öncülüğünü de sahiplenmiştir. ENTES Enerji Doktoru çözümü bir bulut hizmet kavramının en güçlü örneklerindendir. ENTES donanımları ise bulutta bulunan ENTES.NET sunucularına doğrudan bağlıdır.

ENTES’i rakiplerinden ayıran en önemli fark kullanıcı deneyimi (UX) ve kullanıcı arayüzlerini (UI) geliştirme kültürü ve bu konulardaki yatırımlarıdır. ENTES’in sahip olduğu tasarım yetenekleri ENTES’i rakiplerinden tamamen farklılaştırmaktadır. ENTES bu çalışmaların meyvesini aldığı uluslararası ödüllerle tescillemektedir.

ENTES’in kompanzasyonun yeni yüzü sloganı ile Türkiye pazarında ses getiren yeni nesil reaktif güç kontrol rölesi RGP, HİNDİSTAN ELECRAMA fuarında; fuarda sergilenen on binlerce yeni ürün arasından en iyi 2. tasarım ödülüne layık görülerek ENTES’in tasarım gücünü tekrar kanıtlamıştır.

ENTES yeni ürünü RGP’de geliştirildiği insan makine iletişiminde yeni bir adım olan, patentli “ekran yüzleri” kullanımını Dünya’da ilk kez bir reaktif rölede sunarak, sektör dinamiklerinde yıkıcı bir değişimi tetiklemiştir.