224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

KNX Modüler Termostat: Akıllı Kontrol, Şık Tasarım!

Isıtma, vrv/vrf sistemleri, klimalar ve fan coil ünitelerinizi hassas kontrol edin. Sürekli veya iki noktalı kontrol seçenekleriyle esnek kullanım sunar.
Uyumlu Thea Modüler Serisi çerçeveleri ile şıklığı ve senaryo desteği ile teknolojiyi bir araya getirir.
Beyaz, Bej, Metalik Beyaz, Antrasit, Koyu Gri, Siyah ve Dore renk seçenekleriyle her türlü yaşam alanına kolayca uyum sağlar.
Harici sıcaklık sensörleri, haftalık geçiş programları, arka ışıklı ekran ve pratik kullanım ile konforunuzu KNX Modüler Termostat ile bir üst seviyeye taşıyın!

KNX Modüler Otomasyon Anahtarları: Şıklık ve İşlevsellik Bir Arada!
1, 2, 3 ve 4 Gang anahtar seçenekleriyle evinizi kişiselleştirin. Her bir gangde iki LED ile ortamınızı renklendirin; kırmızı, yeşil, mavi, cyan ve magenta gibi renkleri kişiselleştirin.
Aydınlatmalarınızı açın, kapatın, karartın, perdeleri kontrol edin ve favori sahnelerinizi 3-4 saniyelik basışla kaydedin. Entegre sıcaklık ve nem sensörleriyle geliştirilmiş modellerle evinizi akıllı bir şekilde kontrol edin.
Uyumlu Thea Modüler Serisi çerçeveleri (Optima, Sistema ve Ultima) ve şık renk seçenekleri (Beyaz, Bej, Metalik Beyaz, Antrasit, Koyu Gri, Siyah ve Dore) ile evinizin kontrol merkezi sadece bir anahtar uzaklığında!