224kablo
Sektörel

Hm Elektromarket adım adım ilerliyor

Hamit Sevinç ve Mümin Çavuş ortaklığı ile 2017 yılında ilk adımlarını atan Hm Elektromarket, müşterilerine gerek saha da gerekse ofisinde çözüm odaklı büyük bir titizlikle hizmet vermektedir.
Hm Elektromarket, tam bir aile ortamı olarak sektörde ve alanında deneyimli daha genç ve dinamik bir kadro ile çalışmaktadır. Saha ve ofis çalışanları olarak birbiriyle koordine büyük bir ekibi barındıran Hm Elektromarket makine, maden, otomotiv, tekstil sektöründe alanında uzman birçok firma ile çalışmaktadır. Yaygın dağıtım ağı ile müşterilerine en güvenilir hizmeti sunabilmek için ürün çeşitliliği ve kalitesi en önemli öncelikleri.
Hizmet verdiği portföyünde ki müşterilerinden gayet olumlu geri dönüşler almaktadır. 2 yıldır faaliyet göstermekte olan Hm Elektromarket müşterilerini ziyaret ederek, hem müşteri ilişkilerini kuvvetlendiriyor hem de memnuniyetlerine önem veriyor.
Elektromarket Bursa’nın tamamına ve aynı zamanda Güney Marmara, Batı Karadeniz, İç Anadolu ve Ege Bölgelerine hizmet vermektedir. Hm Elektromarket Yönetim Kurulu Başkanı Mümin Çavuş, ‘‘Ülkenin güncel ekonomik durumu göz önüne alındığında, döviz kurlarındaki hızlı dalgalanmalara bağlı olarak üretici firmaların ani fiyat listesi değişiklikleri, distribütörlerin ellerinde stok olan ürünleri piyasaya sürmemeleri ve daha birçok bu gibi sebepten ötürü biz ve bizler gibi hizmet veren birçok satış pazarlama firmasının karlılık oranları son yılara oranla bir hayli düşmüştür. Bir yandan müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaya çalışırken bir yandan da düşen karlılıklar dolayısıyla yaşanacak finansal problemleri göz önünde bulundurarak daha küçük adımlar atmak zorunda kalmaktayız.’’ ifadelerini kullandı.