224kablo
Röportajlar

HIZLI HİZMET VE ÜRÜN KALİTESİ İLE İZER LED ELEKTRİK

Ben Yavuz Üzer, Erzurum Merkez doğumluyum. 12 yaşında İzmir’e yerleşip geri kalan öğrenim hayatımı burada tamamladım.
İş hayatınız nasıl başladı?
İş hayatım 2010 yılında gıda çarşısında elektrik, elektronik, aydınlatma malzemeleri, toptan alım satım yaparak başladı. 2016 yılında Yusem Led ile tanışıp Ege Bölgesi Satış Sorumlusu olarak 6 yıl boyunca hizmet verdim.
Firmanızın kuruluşu ve faaliyet konuları nelerdir?
 2022 yılında İzer Led Aydınlatma'yı kurup İzmir gıda çarsısında aydınlatma, elektrik toptan ve perakende satış olarak hizmete başladık.
Firmanızın kalite çizgisini nasıl geliştiriyorsunuz?
Marka ve ürün yelpazemizi genişleterek çeşitlilik, uygun fiyat ve kaliteli malzeme üçgenini her geçen gün büyüterek firmamızın kalitesini yukarıya taşıyoruz.
Firmanızın kısa ve uzun vadeli hedefleriyle ilgili neler söyleyebilirsiniz?
Firmamızın kısa vadedeki hedefleri ürün çeşitliliğini artırmak. İleriye dönük uzun vadede gelecek hedeflerimiz ise daha fazla müşteri kitlesine ulaşıp, daha kurumsal bir firma yapısına bürünüp, aksaklık ve yanlışları minimalize edip müşterileri ve çalışanlarına daha memnun bir çalışma ortamı sağlamaktır. 
Eklemek ya da belirtmek istediğiniz bir şey var mı?
Volt gazetesi projesini başından beri takip ediyorum böyle güzel bir projenin sayfalarında yer alabilmek bizim için mutluluk ve gurur kaynağıdır. Bizlere gazetenizde yer ayırdığınız için Volt Gazetesi ailesine teşekkür ediyorum.