224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

Hijyenik Çerçeve ve Düğme / Kapak Kaplaması dönemi başlıyor

VİKO’nun Antimikrobiyal Karre Clean serisi ile sevdikleriniz güvende

Elektrik anahtar ve priz sektörünün lider ismi VİKO, tüm yaşam alanları için kullanılabilir antimikrobiyal Çerçeve ve Düğme / Kapak Kaplaması serisi Karre Clean’i tüketicilerin beğenisine sundu.
Gümüş İyon Teknolojili yüzeyi ile bakterilere karşı üstün koruma sağlayan Karre Clean, hijyenden taviz vermeyenlere için zengin fonksiyon seçenekleri sunuyor.

Elektrik anahtar ve priz sektörünün lider ismi VİKO, tüm yaşam alanları için kullanılabilir antimikrobiyal Çerçeve ve Düğme / Kapak Kaplaması serisi Karre Clean’i tüketicilerin beğenisine sundu.
Gümüş İyon Teknolojili yüzeyi ile bakterilere karşı üstün koruma sağlayan Karre Clean, hijyenden taviz vermeyenlere için zengin fonksiyon seçenekleri
sunuyor.
VİKO, tüm dünyanın hijyen konusundaki hassasiyetinin ve bilincinin arttığı günümüzde, kullanıcılarının bu ihtiyacına cevap vererek, antimikrobiyal Çerçeve ve Düğme / Kapak Kaplaması serisi Karre Clean’i piyasaya sundu. 
Anahtar, Priz, TV-Data, Elektronik, Multimedya Konnektörler ve Aksesuar ürünlerini kapsayan yeni Karre Clean serisi, tüm yaşam alanlarında her gün dokunmak zorunda kaldığımız elektrik anahtarlarında, yenilikçi gümüş iyon teknolojisini kullanarak bakterilere karşı tam koruma sağlıyor. Sadece ev, ofis, okul, spor salonu, hastane gibi özel alanlar için değil tüm kamu alanları ve kişisel alanlar için güvenli çözümler sunan Karre Clean, kalabalık alanlarda bakterilerden uzak, hijyenik bir yaşam için tasarlandı.

Mikroorganizmaların çoğalmasını engelliyor 
Karre Clean, hem gram pozitif hem de gram negatif bakterilere karşı etkin olan gümüş iyonları içeren çerçeve ve düğme / kapak kaplamasına sahip ürünleriyle dokunulan yüzeydeki mikroorganizmaların çoğalması engelleyerek bakteri oluşumunu engelliyor, hijyenik yüzeylerin oluşmasını sağlıyor. Işığa ve sıcaklığa karşı dayanıklılık sağlayan Karre Clean, şık ve yalın tasarımıyla da bakteri karşıtı özelliğinin altını çiziyor

Güvenli kullanım kolaylığı sağlıyor
Galvaniz kaplı paslanmaz metal karkas ile uzun ömürlü ve güvenli kullanım imkânı sunan Karre Clean, pratik geri getirme yayı ile de kolay montaj ve demontaj imkanı sağlıyor. Çoklu kullanımlarda hizalama özelliği ile de kolay montaj edilebilen ürün serisinin çerçeve kenarında yer alan özel çıkartma boşluğu, ürüne ve duvara zarar vermeden demontaj imkânı sağlıyor.