224kablo
Sektörel

Güvenli ve Verimli Aydınlatma

Panasonic’in LED Standart Lambalarıyla hayatı aydınlatın

Dünyayı aydınlatan Panasonic, yüksek teknoloji, üstün performans, güvenlik ve tasarımı bir araya getirdiği ürünleriyle evleri aydınlatmaya devam ediyor. 2700K, 3000K, 4000K ve 6500K’ya kadar ışık renkleri sunan sarı, beyaz, gün ışığı ve farklı lümen paletleri opsiyonlarıyla yüksek verimlilik sağlayan yeni Led lambalar, mutfaktan çalışma odalarına kadar yaşam alanlarının her noktasını ideal ışık kalitesinde aydınlatmayla buluşturuyor. 
Panasonic’in 100 yılı aşkın tecrübesi ve birikimi ile tasarlanan Panasonic LED Standart Lambalar, son teknoloji sayesinde ev sıcaklığında alanlar yaratırken, yüksek lümen çıkışı sayesinde 108lm/W’a varan enerji verimliliği sunuyor. E14, E27, GU10 duylu led lambalar, güvenli ve verimli bir aydınlatma imkanı sağlıyor. 
Yalnızca ışığın kalitesini değil, aynı zamanda aydınlatma armatürlerinin güvenirliğini de geliştirerek, yaşamı iyileştiren ışık çözümlerinin araştırma ve geliştirilmesinde öncü çalışmalar yapan Panasonic, hayatın her alanında şık ve özenle tasarlanmış aydınlatmaları sunmaya devam ediyor.