224kablo
Sektörel

Güvenilir Tercih Cyron Enerji

Genel Müdür Cem Yıldız: 
Analitik ve hızlı çözüm altyapılı birim olan teknik servis, ürün alımı ve seçimi konularında fiyattan bile önce gelmektedir.
Sektörün tozunu yutmadan sahayı tanımadan anlıyorum demek sadece anlıyorum demektir.
Bizler saha ortamlarının içerisinde zaman geçirerek dostluk ve aile ortamını oluşturabiliyoruz, bu sayede işimizi aşkla yapabiliyoruz.
Her zaman bir çözüm olduğunu her ne şart ya da durum olsa dahi sadece yanında olduğumuzu bile hissettirmek inanın güveni vermeye yetiyor.
Güncelleme ve yeni yatırımlarda servis bilgisi ve fikrini alarak alım yapmak isteyen müşterilerimize her zaman uzun vadeli ve kazandıran ürünü sunabilmek bizim asli görevlerimizdendir.
Marka ve kurulan yapının kişiler değişse dahi kurumlar kalıcıdır mantığını, her zaman marka güvenirliğini ve sürdürebilirliğini uzun yıllar sonra da sağlayacağını getirmiş olduğu sistem şeffaflığı ile görebileceğiz.

Ürün Satış Müdürü Meltem Yıldız:
Günümüzde partnerlik yapmak isteyen bütün firmaların problem yaşadığı ana temel konu yönetim süreçleri olduğunu detaylı şekilde piyasa araştırması yaparak tespit ettik. Markamız ile partner olmak isteyen firmalar da yaklaşım ve yürütme şeklinde ürün satış yönetimi ve servis süreçlerinden yüksek derecede memnuniyetsiz kalındığını gördük. Akabinde kurmuş olduğumuz bayi yapılanmasıyla partnerlerimizin ihtiyaç duyduğu ürün seçimi, keşif, tespit, ölçümleme gibi önem arz eden tüm konularda fark yaratarak teknoloji ve verimlilik gibi konulara değinilmesi gerektiğini aşıladık.
Yaklaşım tarzımız ve teknik kapasitemiz sayesinde markamız ile partnerlerimize projelerinde büyük güven verdik. Bugün üretici, ithalatçı ve ihracatçı kimliğimizi partnerlerimiz ile girdiğimiz mücadelede birbirimize vermiş olduğumuz sözleri tutarak bu basamakları çıkabiliyoruz.
Bizimle çalışan çalışmayan herkese buradan yeniden seslenerek aktarmak istiyorum, Bizler sizlerin sadece satış zamanlarınızda değil sürdürebilirlik yaşayacağınız tüm alanlarda bilginiz olmaması halinde bile kurmuş olduğumuz sistem ile sizleri haberdar edebiliyoruz.
Fiyat ve performans alanında kalite ve güveni alabileceğiniz iyi adreslerden birisi olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Genel Koordinatör Gökhan Okur:
Cyron enerji Sektördeki 10 yılı aşkın iş tecrübesini arkasına alarak ve yapmış olduğu büyük projelerle kendini kabul gördürmüş bir marka haline gelmiştir. Markamız hem fiyat hem performans olarak birçok sektörde başı çeker hale gelmiştir. bu sektörlerden bazılarına örnek verecek olursak ağır sanayi, otomotiv, sağlık sektörü gıda sektörü bunlardan bazılarıdır. Misyon ve vizyon olarak inovasyona ve ilerleyen teknolojiye çok önem veren  sürekli bununla ilgili ARGE çalışmalarına yatırım  yapan bir markayız. Tüm faaliyetlerimizde kalite, güven ve istikrar unsurlarını ön planda tutuyoruz. Hedefimiz yaptığımız ihracatları arttırarak ülkemize daha çok katma değer sağlayacak bir dünya markası olmaktır. Ülkemizde gösterdiğimiz başarılara, yurt dışı proje-lerimizle yenilerini ekleyip küresel bir marka haline gelerek sadece lider değil, öncü olmayı hedeflemekteyiz.