224kablo
Haberler

Güvenilir Olmayan Yan Sanayi Ürünleri Çoğalıyor

 

Pandemi sonrasında da bekletilen çeşitli projeler, ihtiyaçlar doğrultusunda yeniden gündeme gelmeye başladı. Hizmet çeşitliliğimizi arttırarak ürün ağımızda güçlü markalar işbirliği yaparak gücümüzü arttırıyoruz.

 

Uzun yıllaradır sektörde faaliyet göstermekte Koparan Aydınlatma Elektriky önetim kurulu başkanı Zülfikar Köse Volt gazetesi okurları için sektör hakkında görüşlerini paylaştı.

Kurucusu oldukları firmanın kaliteyi ve güvenilirliği prensip haline getirmiş bir anlayışla hizmete devam etmekte olduklarını ifade etti. Yüzde yüz müşteri memnuniyetini kazanarak

Çalışmanın ve bu memnuniyeti sürdürmenin her şeyin önünde geldiğinin altını çizerek sözlerine şöyle devam etti;

“100 m2 alanda başladığımız firmamız şu an 700 m2 showroom ile hizmetine devam etmektedir. Muhtelif elektrik malzemelerinin temini ve satışı ile faaliyete geçtik ürün ağımızı geliştirerek sektörün öncü ve güvenilir üretici ve sağlayıcısı Audio, Günsan, Yücel, Işıldar gibi markalarla işbirliklerimiz ile güçlenerek yola devam etmekteyiz. Bölgemizdeki işletme ve inşaatların iç tesisat ve aydınlatma için gerekli malzemelerin teminini sağlıyoruz.2014 yılında Çorum da akıllı ev sistemlerinin tanıtımını ve dağıtımını başlattık. Projelerini biz üstlendik. Türkiye genelinde uygun ve kaliteli olacak şekilde sektörün taleplerine ve beklentileri doğrultusunda gerekli araştırmaları yapıp doğru ürünün teminini, yeniliklerimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

Şuan ki geldiğimiz noktada Çorum ve tüm çevre illerde hizmet vermeye devam ediyoruz. Orta Karadeniz ve İç Anadolu da ağımızı genişleterek hizmet verme konusunda istediğimiz yerlere gelmiş bulunuyoruz.

Müşteri güvenini sürdürülebilir hale getirmeyi prensip edinmemizden dolayı

müşterilerimizden, paydaşlarımızdan güzel dönüşler alıyoruz. Bu da firmamızın büyümesi hizmet ve hizmet alanlarını geliştirmemiz açısından bizi rakiplerimizden farklı kılıyor. Kaliteli hizmete önem verdiğimiz için müşterilerin memnuniyetini ve güvenini kazanıyoruz.” Dedi.

Elektrik sektörünün yaşadığı sorunlara dikkat çeken Zülfikar Köse; Sektör

Sektörün en ciddi sorunu ölçüsüz rekabet anlayışı ve güvenilirliği olmayan yan sanayi ürünlerin çoğalmasıdır, bu durum sektöre çok zarar veriyor. Fakat ilerleyen dönemlerde, bu gibi ürünleri müşterinin tanıması ile kaliteli ve güvenilir ürün kullanan firmaların önemi daha da iyi anlaşılacaktır diye düşünüyorum. İşinde kaliteye ve memnuniyete önem veren firmalar sektörde yerini koruyacaktır.

Pandemi sonrasında da bekletilen çeşitli projeler ihtiyaçlar doğrultusunda yeniden gündeme gelmeye başladı. Hizmet çeşitliliğimizi arttıran ürün ağını geliştiren firmalar bu krizden başarı ile çıkacaktır. Kaliteli, disiplinli ve özverili çalışma ile Çorumda yarattığımız müşteri memnuniyeti ile tüm sektöre örnek olmak bu konuda öncü olmak en büyük hedefimiz.