224kablo
Sektörel

Günsan Elektrik Satıştan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Enis Ademoğlu: “Satışta yeni dönem”

Ülkemizde ve dünyada şirketleri üç dönemde okuyabiliriz.
Dünün gerçekleri müşteriye satış yapmaktı.
Bugün, müşteriye hizmet, sürdürülebilir iletişim ve sadakat kavramları öne çıkıyor. 
Yarının kurgusunda ise müşteriye ilham kaynağı olmanın önemli yer tutacağını söyleyebiliriz. Yarınlara giden yolda beş büyük yönelim olan; dijitalleşme, iklim değişikliği, şehirleşme, demografik değişim ve küreselleşme için temel oluşturan sürdürülebilir teknoloji çözümleri, yaşamın tüm alanlarını yeniden şekillendirirken, ticari alanda hepimize ilham kaynağı olmanın da temellerini oluşturacak.
Günsan olarak, anahtar-priz ve şalt tarafında elektrik sektöründeki zirve rolümüzün yeterli olmayacağını düşünüyor, önümüzdeki dönemde bu evrimleşmenin parçasıyla sektörümüze ilham kaynağı rolüyle kollektif bir büyümenin öncüsü olmayı da hedefliyoruz.
Yarının ticari modelleri; geçmişin doğru okunması, bugünün gerçekleriyle rasyonel hareket edilmesi ve gelecek yönelimlerin öngörülerinde hata yapmayan şirket ve yöneticilerin eseri olacak şüphesiz. 
Dolayısıyla Günsan Elektrik olarak müşterilerimizle; sürdürülebilir, istikrarlı ve her türlü iklimde temasın kesilmediği bir ticari modelle var olmanın heyecanıyla rotamızda emin adımlarla ilerliyoruz.
E-Ticaret, süreçlerde dijitalleşme, Smart Home teknolojisi gibi adımlarımızı, günün koşullarına uygun donanımlı ve her koşulda sahada olan bir satış ekibiyle müşterilerimize, sektörümüze ve yarınlara birlikte taşıyacağımıza inanıyoruz.
Bu yaklaşımla 2021 yılında üretim hat kapasite doluluklarımız yüzde 85’i aştı. 50 milyon adetten fazlası tam ürün olmak üzere toplamda 70 milyondan fazla ürünü paketledik. Yurt dışı satışlarında da her sene giderek daha da ivme kazanıyoruz.
Toplam ciromuzun yüzde 65’ini ihracat karşılıyor. Bu başarımızı da İhracat Onur Listesi’nde tescilledik. Bulgaristan, Romanya ve Yunanistan'da pazar hakimiyiz. Orta Asya'dan Balkanlara, Kuzey Afrika'dan Cezayir, Fas, Tunus'a kadar çok etkiniz.
En çok satış yaptığımız ürün ise Visa-ge serimizdeki ürünler oldu. Bu başarı için doğru tarafta olabilme imkanını paylaştığımız tüm iş ortaklarımıza teşekkür ederken, önümüzdeki dönemin yol haritasını birlikte belirleyecek olmanın gururunu da paylaşıyoruz.
Günsan Elektrik olarak 40. yılımızı kutladığımız bugünlerde, sektörümüze değer katan siz değerli paydaşlarımıza sağlık, esenlik ve mutluluklar diliyoruz.