224kablo
Röportajlar

GÜMÜŞ ELEKTRİK FİRMA SAHİBİ SELAMİ SİVRİ

1. Sizi tanıyabilir miyiz? Biraz geçmişinizden bahseder misiniz?
Öncelikle hoş geldiniz ismim Selami Sivri 1984 yılında Afyonkarahisar Bozhüyük Kasabası’nda doğdum. Evli ve üç çocuk babasıyım.
2. İlk iş tecrübenizi merak ediyoruz, başka bir firma ya da sektörde faaliyet gösterdiniz mi?
1992-1998 yılları arasında mahalle-mizde bulunan elektrikçi dükkanında çalışmaya başladım. Sonra ki yıllarda ise Düzce Devlet Hastanesi inşaatında elektrikçi olarak faaliyet gösterdim. Seçtiğim meslekte mutlu olduğumu fark ettim. Daha sonra da hayatıma bu sektörde çalışmaya odaklı yön verdim. Uzun yıllardır elektrik sektöründe çalışmaktayım. 
3. Bu sektör de olmaya ne zaman karar verdiniz. Sizi bu karara sürükleyen faktörler nelerdi? 
Beni bu sektörde kalmamda ki en önemli faktörlerden biri aile. Onun haricinde sektöre ilk adımımı attığımdan beri kararımı verdim diyebilirim. Askerliğimi tamamladıktan sonra kendi dükkanımı açarak faaliyet gösterdim.
4. Firmanızdan ve yaptığınız hizmetlerden bahseder misiniz?
Afyon Merkez Karşıyaka mahallesinde hizmet vermekteyiz. Elektrik Malzemesi, Avize, Plan Proje, Tesisat, Taahhüt, Arıza, Montaj, Tadilat, Dekorasyon ve Fatura ödeme noktamızla hizmet vermekteyiz.
5. Müşterilerden nasıl geri dönüşler alıyorsunuz?
Bizim en önemli ilkelerimizden biri de müşteri memnuniyetir. Müşterilerimizle bağ kurarak çözüm odaklı çalışıyoruz. Bizim bu günlere gelmemizdeki en büyük etken müşterilerimiz diyebilirim. Bu nedenle olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu da bizim işimizi hevesle yapmamızda bir etken oluyor. 
6. Diğer yerlerden sizi ayıran özellik nedir?
Bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliklerden biri insanları sınıflandırma yapmadan yaklaşımımızdır. İşimizi kusursuz bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizle birebir özen göstererek, müşteri memnuniyeti odaklıyız. İşimizi ciddiyetle en iyi şekilde yapıyoruz. Zengin malzeme stokumuzla kaliteli ve güvenilir ürünlerimizle bir adım öne çıkıyoruz diyebiliriz.
7. Hangi bölgelere hizmet veriyorsunuz?
Afyon merkez, ilçe, kasaba ve köylerinde aktif olarak hizmet vermekteyiz.
8. Sektörü nasıl değerlendiriyor ve sektörün geleceğini nasıl görüyorsunuz
 Bu sektör ilgi ve alakası sürekli olan hiç bitmeyecek canlı bir sektör. Fakat son zamanlarda ülkemizde yaşanan sıkıntılar, her sektörde olduğu gibi bizi de olumsuz etkiledi. Ancak bu bir süreç hep birlikte göreceğiz ki işini kaliteli, doğru ve zamanında teslim eden firmalar bu süreci daha iyi atlatacaklardır. 
9. Sektörde kaç yıldır hizmet veriyorsunuz?
13 yıldır hizmet vermekteyiz.
10. Objektif olarak yeni neslin sektöre getirdiği soluğu nasıl buluyorsunuz?
Yeni nesil bizim sektörümüze ayrı bir hava, dinamiklik, heyecan farklı düşünce ve bakış açılarıyla renk katmıştır. Gençlere umutla bakıyorum. Hem güvenilir hem de teknolojiyi kullanarak kaliteli işler yapıyorlar.
11. Şirketinizle ilgili gelecek planlarınız neler, nasıl bir yol izlemek istiyorsunuz?
Şirketimiz ile ilgili başta kalite ve insan sağlığı olmak üzere kendimizi geliştirerek sağlam bir yol izlemeyi düşünüyoruz. Her geçen gün teknolojiyi takip ederek, çağımıza ayak uydurarak, kaliteli ve uzun vadeli hedeflerimiz ile firmamızı daha kurumsal hale getirmek istiyoruz.
12. Sektöre girmek isteyen yeni girişimcilere ne önerirsiniz?
Sektöre yeni girecek arkadaşlar için benim önerim müşteri memnuniyeti başta olmak üzere satışta ve satıştan sonra da müşteri memnuniyetini ön planda tutmalarını öneririm
13. Eklemek ya da belirtmek istediğiniz bir şey var mı?
Gümüş Elektrik ailesi olarak volt gazetesine çok teşekkür ederiz.