224kablo
Sektörel

GOLDX AYDINLATMA 2020’DE HIZ KESMEDEN YATIRIMLARINA DEVAM ETTİ.

Aydınlatma sektörünün köklü firmalarından Zeyhan Elektrik, 2021 yılında hayata geçireceği yeni yatırımları ile sektördeki faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek.

Faaliyet göstermeye başladığı 2002 yılından bu yana sürekli büyüme gösteren Zeyhan Elektrik, 2016 yılında kurduğu fabrikasıyla GoldX markasını yerli üretime çevirdi.
Pandemi döneminde yaptığı yatırımlarla sektörde ivme kazandığının altını çizen Zeyhan Elektrik Genel Müdürü Mustafa Çağdaş, “Pandemi sürecinde yaptığımız yatırımlarla sektörde güven ortamı yarattığımıza inanıyoruz.” dedi.

Fabrika ve AR-GE için yatırımlarımız devam edecek
 Yeni yatırımlarla üretim hattını genişleterek kapasite arttıracaklarını ifade eden Mustafa Çağdaş, “Aydınlatma sektöründe dışa bağımlılığı azaltma adına 2016 yılında kurduğumuz 8.700 met-rekaresi kapalı 11.000 metrekare fabrikamızda yeni yatırımlarımıza devam ediyoruz. Son teknoloji iki hat PCB led dizgi makineleri, üretim bantları ve boyahanemiz ile GoldX markamızı tamamen yerli hale getirdik.
Ayrıca plastik, metal enjeksiyon ve pres makinaları ile aydınlatma armatürlerimizde üretim kapasitesini önemli oranda arttırdık.
Ayrıca yüzün üzerinde yeni model kalıplarımızla GoldX markasının ürün çeşitliliğini arttırmayı hedefliyoruz.
Piyasada hızlı satılan panel armatürler dışında sıva altı ve üstü spot armatürler, dekoratif spotlar, mağaza aydınlatma armatürleri, lineer ve wallwasher armatürler, projektörler ve dış mekan aydınlatma armatürleri markamız çatısı altında üretip satışını yapmaktayız. Mühendislerimizin özenli çalışmaları sayesinde daha kaliteli ve daha verimli ürünler üretmeyi kendimize hedef koyduk.” dedi.

Hedefimiz yurt dışı pazarında markamızı duyurmak
 “Yurtiçi ve yurtdışında tescilli GoldX markasının son yıllarda yurt içi pazarında yerini sağlamlaştırdığını” belirten Mustafa Çağdaş, “2021 yılı içerisinde de yurt dışı pazarında daha aktif olmayı hedeflediğini, dış pazarlarda piyasa ve ürün araştırma çalışmaları yapıp ürünlerimizi bu yönde çeşitlendirerek ve ihracatımızı arttırmayı düşünüyoruz.” dedi.

İstihdam, tasarım ve teknoloji önceliğimiz olacak
 Yeni yatırımlar ile birlikte artan iş gücüne bağlı olarak insan kaynağı istihdamının da arttırdığını ifade eden Mustafa Çağdaş, “Önce insan ilkesiyle çalışmayı temel prensip haline getirdiğimiz firmamızda, öncelikli iş güvenliği olmak üzere çalışan refahı ve yönetime katılmaları konusunda hassasiyetimizi koruyoruz. Fabrikamızda düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz mesleki ve kişisel eğitim programları ve motivasyon arttırıcı uygulamalarla çalışanlarımıza ve firmamıza değer katıyoruz.
Her geçen gün yenilenen led teknolojisini yakından takip ederek yeni ürünler tasarlıyoruz. Tasarladığımız ürünler için Türkiye Patent Enstitüsünden tasarım tescil belgelerini alarak tasarımlarımızı markamızla özdeşleştiriyoruz.
Takip eden firma olmaktansa takip edilen bir firma olma önceliğimiz olmuştur. Birçok ürünümüz için TSE belgesi ve Yerli Malı Belgesi aldık ve almaya devam edeceğiz.” dedi.