224kablo
Sektörel

GAZİANTEP DOĞUŞ ELEKTRİK; SOLAREX FUAR DEĞERLENDİRİLMESİ

Bu sene 5-7 Nisan 2018 tarihinde güneş enerjisi alanında Türkiye'de bu sektörle alakalı tek fuar olan 11. SOLAREX Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’na katılma şansı bulduk, fuarda katılımcı ve ziyaretçi açısından uluslararası bir platform yaratıldı. Bu organizasyon ile fuar katılımcısı firmalar hem uluslararası pazardaki rakipleri ile hem de onların müşterileri ile bir araya gelme fırsatı buldu.

Doğuş Elektrik A.Ş. ekibi olarak, verimli geçen bu fuarda yeni tanıştığımız ve var olan yerli, yabancı müşterimizle iş birliğimizi ilerletme ve güçlendirme şansını yakaladığımız için çok mutluyuz.

Güneş enerjisinin devlerinin buluştuğu bu fuarda GES projelerinde kullanılan ULUSOY Solar Tip Trafo, Modüler Hücre, SIEMENS O.G. koruma röleleri ve A.G. GES panolarını sergileme şansı bularak müşterilerin büyük ilgisini toplama gururunu yaşam

Bu sene olduğu gibi seneye de sektöründe yenilikçi ve dinamik çizgimizi devam ettireceğimizi bildirir, müşterilerimizle işbirliğini ilerletme ve güçlendirme şansı yakaladığımız için mutluluk duyduğumuzu belirtiriz.