224kablo
Sektörel

Fiş ve Priz Geri Dönüşüm Projesi

Maden ocaklarında ve ağır sanayide yoğun olarak kullanılan 63 ve 125A. edüstriyel fiş ve prizlerin sıkça arızalanmaları nedeniyle önemli sayıda sarfiyat söz konusudur. Arızalı ürünlerin doğaya zarar vermemesi amacı ile yenisi ile değiştirilerek geri toplama ve dönüştürme projesi BEMİS tarafından başlatılmıştır. MADSİAD ve İMSİAD’ın destekleri sayesinde bu proje amacına ulaşacaktır.

Nasıl Olacak Bu Geri Kazanım?

Marka gözetmeksizin geri alınacak olan 3 adet arızalı ürün yerine, 1 adet yeni ürün verilecektir. 2019 yılı uygulaması; 01/02/2019 tarihin de başlatılmış olup 30/04/2019 kadar 3 aylık süreyi kapsayacaktır. Tarafımıza gönderilecek olan arızalı ürünler bu broşürün 7. ve 8. sayfaları kopartılıp doldurularak gönderilmelidir. Gelen ürünler kayıt altına alınarak karşılığında 6. aydan itibaren yeni ürünler bedelsiz olarak gönderilecektir. Gönderme işlemi en geç 2019 yılı içinde tamamlanacaktır. Ürün gönderme nakliye bedeli taraflara aittir. 
Not: Arızalı tabir edilen ürünlerin plastik ve metal aksamları en az %70 oranında üzerinde olmalı. Plastik ve metal aksamları önemli ölçüde olmayan ürünler kabul edilmeyecektir. 
Çünkü sosyal proje kapsamında metal ve plastik aksamların geri dönüşümü amaçlanmıştır. Ayrıca arızalı aksamlar firmamıza da önemli bir veri sağlayacaktır.