224kablo
Sektörel

ESPAR ELEKTRİK ESKİŞEHİR’DEN SONRA BURSA’DA

Ticari faaliyetlerine 1988 yılında Aydın Elektrik adı altında başlayan işletme; Nisan 2008’de kurumsallaşarak yoluna Espar Elektrik San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak devam etmektedir. Firmanın iş hayatındaki prensipleri; dürüstlük ,  müşteri memnuniyeti ve müşteri odaklı çalışma İlkelerinden ödün vermemek olarak özetlenebilir. Firma kurulduğu yıldan bu yana bölgesinin lider firmalarından biri olmuştur. Güçlü bayilikleri ve yaygın müşteri portföyü ile sektördeki yerini her zaman sağlamlıkla koruyan Espar Elektrik; Eskişehir’den sonra Bursa’ya da hizmet vermek için yeni yerinde çok yakında faaliyete başlayacaktır.

Firma Hes Kablo, Eaton , Makel , Günsan , Multitek, Reçber, Mutlusan, Işıldar gibi birçok büyük firmaların da bayiliğini yapmaktadır.

Espark Elektrik; 40’dan fazla çalışanı, şehir içi, çevre il ve ilçelere sıcak satış ve servis hizmeti veren araçları ile müşterilerine sunacağı hizmet kalitesini her geçen gün arttırmak için sürekli devam eden bir çaba içinde olmuş ve olmaya devam edecektir.