224kablo
Sektörel

ESKİŞEHİR ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI’NIN BAŞKANI CAFER ADIGÜZEL SEÇİLDİ

Değerli meslektaşlarım;

28.02.2014 tarihinde itibaren 4 yıllık görevimiz boyunca gece gündüz demeden siz değerli meslektaşlarımın menfaatlerini korumak ve yetkilerini artırmak için Ankara’da banklıklarda günlerce mücadele ederek Fen adamlarının iş yapım yetkilerini 7 kat ile 10 kat arasında artırmış bulunmaktayız bundan sonra Çevre ve Şehircilik bakanlığındaki çalışmalarımız Proje çizim yetkimizi Şahsım Federasyon ile koordineli bir şekilde çalışarak proje çizim yetkilerimizi 10 arttırmak için çalışıyoruz.

Bu yönetmelik çalışmalarımızda Ak Parti ve Genel Başkan yardımcısı Sayın Harun Karacan Desteklerinden dolayı Huzurlarınızda kendisine çok teşekkür ediyorum.

Saygı değer meslektaşlarım 28.12.2016 yılında Ankara’daki Elektrik Mühendisler odası tarafından elektrik iç tesisler yönetmeliği taslağı hazırlanarak  Enerji tabi kaynaklar bakanlığına gönderildi Eskişehir Millet vekilimiz Enerji komisyon başkan yardımcısı Harun karacanın desteği ile bakanlıktan geri aldık hazırlanan taslakta Elektrik Mühendisleri tüm yetkileri kendi lehine çevirmiş ve fen adamlarını yetkisiz hale getirmişler bu taslak üzerinde bizlerde çalışma yaparak yetkilerimizi kullanılır hale gerip yönetmelik taslağın geri iade ettik

Hazırlanan yönetmelik taslağının en kısa zamanda kanunlaştırıp çıkartmak için Eskişehir millet vekilimiz ve genel başkan yardımcımız Harun Karacan ile sürekli görüşme halindeyiz.

Saygı değer meslektaşlarım bu yapmış olduğum çalışmalar ve hizmetler siz meslektaşlarım ve bizlerden sonra gelecek olan genç nesillerimiz içindir.

Benim amacım makam mevki ve kariyer yapmak değil bizlerden sonra gelecek olan nesillerin bize bu hizmetleri yapan kişilerden Allah razı olsun demeleri benim için yeterlidir. Herkese teşekkür ederim.